UHAPŠEN PODGORIČANIN - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv J.Z. (55) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da se bavio nedozvoljenom trgovinom farmaceutskih proizvoda, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako dodaju, policijski službenici su u mjestu Vitoja na putnom pravcu Božaj – Tuzi,  obavljajući redovne granične provjere i kontrole izvršili pregled vozila ,,reno megan“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao J.Z.

Prilikom pregleda u vozilu su pronašli i oduzeli veću količinu ljekova za koje osumnjičeni nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu.

„Pronađeno je 159 komada masti ,,Dermavate“, pet flaša medicinskog alkohola zapremine 1 litar, 30 pakovanja kapi za oči ,,Torbadex“, 20 pakovanja masti ,,Torbadex“,osam kutija tableta ,,Sintrom“, pet  kutija ,,Bleocin S“, pet  pakovanja ,,Camagra“, dvije kutije tableta ,,Usosorbil“, jednu kutiju tableta ,,Motilium“dvije  kutije ,,Epipem“i jedna kutija ampula ,,Azeptil“, kazali su iz UP.

Osumnjičeni je uhapšen, a oduzeti proizvodi su predati službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta na dalje postupanje.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com