FILMSKI KRAJ DRAME: Uhapšen mladić (19) koji je UBIO majku i oca! - Volim Podgoricu

FILMSKI KRAJ DRAME: Uhapšen mladić (19) koji je UBIO majku i oca!

Posljednje informacije govore da je ubica uhapšen u Tribunju. Kod hapšenja došlo je i do pucnjave, ali mladić je ipak uhapšen neozlijeđen. Policija mu je pucala u gume i na kraju ga izvukla iz automobila, piše Jutrarnji.hr. 

Iako su kružile neslužene informacije da je ubica počinio samoubistvo, čini se da to nije istina. Specijalci su ponovno upali u Čistu Veliku i okružili jednu kuću. Čulo se urlanje ‘tu je, tu je!’.

Policajci su poručili građanima da ne izlaze na ulicu i da se zaključaju u kuću.

Nešto ranije pronađena i druga žrtva ubice iz Čiste Velike. Prema nepotvrđenim informacijama u maslinjaku tri kilometra od kuće nađeno je mrtvo tijelo supruge 45- godišnjeg pripadnika Specijalne policije iz Splita, koji je u nedjelju prijepodne pronađem mrtav u porodičnoj kući u tom mjestu u vodičkom zaleđu.

Inače, nedjelju oko 11.15 sati u garaži porodične kuće u Čistoj Velikoj pronađen je mrtav 45-godišnjak, inače pripadnik Specijalne policije iz Splita, a sumnja se je ubistvo počinio njegov rođeni sin.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalističara, a kako piše Jutanji list, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Prema prvim indicijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima iz njegovog službenog pištolja.

Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gdje se trenutno nalazi.

Sina su, prema neslužbenim informacijama, locirali u jednoj kući u šibenskom prigradskom naselju Mandalini, nagađa se da onde živi njegova djevojka (17). I na toj je lokaciji sve je puno policije te se strahuje za sudbinu djevojke.

Do krvoprolića je došlo navodno još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedjelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se niko nije javljao na fiksni telefon koji je zvao.

Tijelo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno čaršafom.

Kako saznaje Jutranji list, 19-godišnjak je u subotu uveče bio sa prijateljima u jednom kafiću kojima se navodno povjerio da je uradio nešto grozno, ali nije jasno da li i je rekao šta je tačno učinio.

Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Porodica je, inače, koristila dva automobila, no nijednog u nedjelju nema pred porodičnom kućom u Čistoj Velikoj.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com