Bošković: Završavamo važan proces kada je riječ o bezbjednosti i stabilnosti Zapadnog Balkana - Volim Podgoricu

Bošković: Završavamo važan proces kada je riječ o bezbjednosti i stabilnosti Zapadnog Balkana

Ratifikacijom Protokola o pristupanju Crne Gore NATO u Senatu SAD i izvjesnom ratifikacijom u Gornjem domu Parlamenta Španije stvaraju se uslovi da se i formalno završi proces ratifikacije u Skupštini Crne Gore, saopštio je danas ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković.

Američki Senat ratifikovao je u utorak Protokol o pristupanju Crne Gore NATO. Rezolucija o članstvu Crne Gore usvojena je ogromnom većinom glasova senatora iz obje stranke – 97 se izjasnilo ZA, dok su samo dvojica senatora, Rend Pol i Majk Li, bili protiv.

“Na taj način Crna Gora ispunjava svoj najvažniji vanjskopolitički prioritet – učlanjenje u Sjevernoatlantsku alijansu i završavamo jedan od veoma važnih procesa kada je riječ o bezbjednosti i stabilnosti cijelog Zapadnog Balkana”, rekao Bošković.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Boskovicu dobro zapamti koga ti promovises i dje. Mi smo Sveta Pravoslavna Slobodarska Zemlja. Cojstva i junastva, Hriscanstva i Vitestva! Ako si ti sebe i svoj obraz stavio na uslugo stranim okupatorima i osvajacima, divljacima koji bombarduju slabije i truju djecu uranijumom, ukljucujuci i nasu djecu!!! Ako ti mislis da nema Boga i da nema Pravde!? Grdno si se zeznuo! Ako ti mislis da je narod Crne Gore vesla sisao, i da je glup i uplasen. Opet si se grdno zajebao! Tvoje prezime i ime ce ostati crnim slovima upisano u Crnogorsku Istorju! Vi DPS kadrovi ste klasicni korumpirani kolonijalni vazali! Vi ste saradnici stranih okupatora i pljackasi svoje zemlje i djece. A sad ocete krv Crne GOre da se prolijeva po Libiji i Avganistanu i Iraku, Siriji, i ko zna gdje.. Da od slobodarske Crne GOre napravite osvajace, kukavice, bitange! E pa nece moci! Ja ti kazem Boskovicu, Gusle ce ti suditi!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com