Početna » PG VODIČ » Ovo dvoje Podgoričana su pronašli SAVRŠENO mjesto za svoje vjenčanje (FOTO)

Ovo dvoje Podgoričana su pronašli SAVRŠENO mjesto za svoje vjenčanje (FOTO)

Tanja (25) i Rajko (29) su prošlog vikenda konačno odlučili kako će izgledati najvažniji dan u njihovim životima – vjenčanje koje planiraju za septembar. Nakon što su mjesec dana obilazili lokacije, pregledali brojne ponude, razmatrali more ili planinu, prošlog vikenda su pošli na Wedding Open Day u podgoričkom CentreVille hotelu i odlučili.

-Oboje smo Podgoričani, iako trenutno ne živimo u Podgorici, ovdje su nam porodice, prijatelji, kumovi. Htjeli smo nešto neobično, što ćemo pamtiti, a presudila je mogućnost da naše vjenčanje bude na terasi na krovu CentreVille hotela! Kada smo to vidjeli nismo se više dvoumili. Ljudi koje volimo i Podgorica pod nogama. Zamislila sam vjetar koji pirka, pogled na grad, svjetla koja se pale i zvjezdano nebo iznad nas kada počne da pada mrak, ne krije svoje oduševljenje Tanja.

– Iako CentreVille ima i prelijepu Wedding salu koja nije prevelika i pruža osjećaj intimnosti, što je meni izuzetno važno, odlučili smo se za terasu na krovu. Povezana je sa predsjedničkim apartmanom gdje ćemo provesti prvu bračnu noć. Kad je bal, nek se pamti!, kaže ova djevojka, dok se njen budući suprug smješka.

-Nije vam rekla najvažnije. Oni će sve završiti umjesto nas. Imamo mogućnost da dobijemo osobu koja će biti zadužena samo za naše vjenčanje, od pozivnica, do aranžamana. To joj je najljepše od svega, neće morati više da brine, samo da uživa. Ali neka, jednom je taj dan. Makar se nadam da će biti samo jednom, smije se Rajko.


Dušica Čarapić, glavni menadžer Hotela CentreVille kaže da je njihva želja da mladencima koji odluče da se vjenčaju u njihovom hotelu, priušte događaj koji će pamtiti cijelog života.

Dušica Čarapić

-Vjenčanje je jedan od najvažnijih događaj u životu svake osobe i želimo da im omogućimo da bude u velikom stilu, ukoliko to žele. Sve opcije su otvorene, do toga da mi organizujemo kompletan događaj po njihovim željama i uputstvima. Naravno da postoji i skromnija varijanta zakupa sale ili terase, za one koji žele sami da se pozabave organizacijom, kaže Čarapić.

 

Više informacija u vezi organizacija vjenčanja, koktela ili drugih proslava u Hotelu CentreVille možete dobiti na broj telefona +382 20 684 000 ili putem mejla [email protected]

Check Also

DVOSTRUKO UBISTVO U PODGORICI: Šakovićev ubica viđen na Zabjelu

Podgoričanin Marko Jovanović, koji se sumnjiči da je ubio Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića, viđen ...

Podgoričanin kupio kuću za 90.000 eura, pa ostao i bez kuće i bez novca!

Podgoričanin Rajko Otović pokušava od 1995. godine da vrati 90.000 eura, koliko je platio kuću u Tološima ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *