Saša napustio posao AVIOMEHANIČARA i otišao na selo: Otkriva ko mu je jedini gazda i šta je u životu najveće blago (FOTO) - Volim Podgoricu

Saša napustio posao AVIOMEHANIČARA i otišao na selo: Otkriva ko mu je jedini gazda i šta je u životu najveće blago (FOTO)

Život u novobeogradskim blokovima i posao aviomehaničara Saša Krstivojević (38) zamijenio je selom. Dok mnogi ljudi iz ruralnih sredina “trbuhom za hlebom” odlaze u gradove, ovaj do skoro Beograđanin, vratio se u selo Krčmar u blizini Divčibara.

“Na selu jedini gazda je zemlja, a saobraćajnu gužvu zamijenio je cvrkut ptica”, ukratko opisuje Saša razliku u životu u selu gradu.

Za razliku od drugih mnogih mladih sa traženim diplomama koji su napustili svoju zemlju i sreću tražili u nekoj drugoj državi, Saša je odlučio da napusti prestonicu, ali ne zbog odlaska u inostranstvo, već da bi se vratio na svoju dedovinu.

– Odrastao sam u novobeogradskim blokovima gdje sam stekao diplomu vazduhoplovni tehničar mehaničar. Radio sam u privrednoj avijaciji JAT-a, kasnije sam vaduhoplovnu karijeru nastavio u više domaćih avio servisa.

– Međutim, iako sam imao sve uslove za život u Beogradu, imao sam stan i posao, odlučio sam da sve napustim i preselim se u selo, priča Saša.

Šta radi na selu i da li se pokajao pročitajte OVDJE 

Foto: Telegraf

1 komentar

  1. Wonderful site. Lots of helpful info here. I¡¦m sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious. And certainly, thank you for your effort!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com