Demokrate: Građani HN će na dan izbora reći šta misle i o Dušku Markoviću i o vlasti DPS-a - Volim Podgoricu

Demokrate: Građani HN će na dan izbora reći šta misle i o Dušku Markoviću i o vlasti DPS-a

Demokratska Crna Gor nastavlja da sprovodi kampanju “od vrata do vrata” u Herceg Novom, saopšteno je iz ove partije.

“Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, generalni sekretar Demokrata, Boris Bogdanović, kandidat za gradonačelnika Herceg Novog sa liste „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele“, Stevan Katić, zajedno sa predsjednicima svih mjesnih odbora Demokrata u Herceg Novom i armijom mladih ljudi, ovih dana sprovode sveobuhvatnu kampanju „od vrata do vrata“ pred lokalne izbore u Herceg Novom”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da sedmog dana otkako su Demokrate „okupirale“ Herceg Novi, obiđena su područja: Baošići, Đenovići, Meljine, Zelenika i Kumbor.  “na kojima su Demokrata zakucale na vrata 581 domaćinstva, a podrška koju do ovog dana Demokrate uživaju u Herceg Novom iznosi 28,34% procenata. ”

v

“Na osnovu razgovora sa stanovništvom Herceg Novog, mi iz Demokratske Crne Gore, u prilici smo da Duška Markovića obavijestimo da Novljanima ne pada na pamet da vjeruju u bajku o investitoru na bijelom konju, kojeg je čekala Crna Gora, a koji se, po pravilu, pojavljuje neposredno uoči izbora. Markovićeve najave o luksuznom rizortu u Kumboru koji će trajno promijeniti Herceg Novi Novljane naročito ne raduju, toga se i plaše, zato što su stanovnici ovog grada sa ovom vlašću već iskusili kako izgleda kada se nekada jedan od najrazvijenih gradova bivše Jugoslavije promijeni pod njihovim upravljanjem i to iskustvo im se nije mnogo svidjelo, pošto je Herceg Novi na taj način uništen, kao i cijela Crna Gora. Građani Herceg Novog će na dan izbora jasno reći šta misle i o Dušku Markoviću i o vlasti DPS-a koja ih cio život vara lažnim obećanjima, kakva se naročito razmnože neposredno pred sam dan održavanja izbora. Demokratska Crna Gora će i u narednim danima nastaviti sa opsežnom kampanjom pred lokalne izbore u okviru koje će u potpunosti razobličiti svu hipokriziju vladavine DPS-a, kako bi Demokratska partija socijalista na sam dan izbora bila ne samo poražena, nego i politički nokautirana, bez ikakvih šansi za oporavak nakon toga”, zaključeno je u saopštenju.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Moje demokratsko misljenje je da DPS trula kancerogena partija…! Cim DPS mafiokratski rezim padne sa vlasti, a to je za par mjeseci do godinu maksimalno, tek tad ce sva njihova ideologija da se prospe ka pokvarena supa po livadi! ! DPS truli sistem, se sam od sebe urusava. Kad onakvi tobos intelektualci, a prodane duse i poltroni ustvar, brane njihove IDeale – to je dokaz da su se pogubili u vremenu i prostoru. DPS ne zna koja je godina, dal je 1918, 1941, 1948, 1991, 1999 ili koja vec? Zarobljeni su u svojim lazima, svojim izmisljotinama, pa ne mogu da se pohvataju da li je ovo Demokratija, ili Fasizam, jednoumlje. Dal smo mi u jednopartijskom sistemu, dje je referendum zabranjem? Dje je tu demokratija i civilizacija?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com