Početna » NOVOSTI » Kultura » PODGORICA: Koncert Aleksandre Radović 27. maja

PODGORICA: Koncert Aleksandre Radović 27. maja

Priznata srpska pop pjevačica Aleksandra Radović predstaviće crnogorskoj publici pjesme sa novog albuma “Carstvo” 27. maja na koncertu u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović”, pišu Dnevne novine.

Biće to lijepa prilika da miljenici Radović u intimnoj atmosferi KIC-a uživo čuju nove pjesme “Pamti me”, “Živeo kraj”, “Beskrajno”, “Samotnjak”, “Kocka leda”, “Dok dišem” i druge, a podgorički koncert za Radović biće šlag na torti, nakon zakazanih nastupa u beogradskom “Sava” centru 17. maja i tri dana kasnije u novosadskom “Spensu”.

Podsjetimo, pjevačica je krajem 2016. godine raskrstila sa diskografskom pauzom koja je datirala još od 2009. godine i albuma “Žar ptica”.

Radović se očigledno i te kako uželjela i ekranizacija tokom pauze, pa je tako za svih osam numera s albuma “Carstvo” objavila potpuno nove video-zapise i predstavila najambiciozniji projekat u 2017. godini kada su u pitanju srpski izvođači.

Dnevne novine

Check Also

VEČERAS VELIKI KONCERT ALEKSANDRE RADOVIĆ

  Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice, uoči obilježavanja Dana državnosti Crne Gore, večeras, na ...

PODGORICA: Danas koncert Aleksandre Radović

Proslavljena srbijanska pop pjevačica Aleksandra Radović održaće večeras (20 časova) koncert u Velikoj sali Kulturno-informativnog ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *