Đurašinović IZA REŠETAKA još 11 mjeseci jer je htio da ZAPALI ŽENU I DJECU - Volim Podgoricu

Đurašinović IZA REŠETAKA još 11 mjeseci jer je htio da ZAPALI ŽENU I DJECU

Viši sud u Beogradu povećao je za 11 mjeseci kaznu ultimat fajteru Miljanu Đurašinoviću poznatom kao Tasmanijski Đavo i pravosnažno ga osudio na dvije i po godine zatvora zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja pištolja, objavljeno je na sajtu tog suda.

Đurašinović (37),  uhapšen je prošle godine nakon što je napao suprugu i svoja dva maloljetna sina, i prijetio da će ih sve zapaliti,

Đurašinoviću je takođe do daljeg produžen pritvor u kojem se nalazi od hapšenja u februaru 2016. godine. Ovom odlukom Apelacioni sud je preinačio deo presude kojom je Djurašinović bio osuđen na godinu i sedam mjeseci zatvora.

Sud mu je istovremeno ukinuo dio presude kojim je bio oslobođen za još jedno djelo nasilja u porodici i naložio ponavljanje suđenja. Mediji su ranije prenijeli da je on krajem februara 2016. fizički napao i prijetio supruzi i maloljetnoj djeci.

Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla i pištolj, koji je prethodno pokušao da sakrije, bacivši ga kroz prozor kuće u dvorište.

Đurašinović je i ranije osuđivan zbog nanošenja teških tjelesnih povreda vlasniku jedne kladionice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com