UBISTVO RADNIKA PLANTAŽA: Osumnjičeni mladić u Podgorici - Volim Podgoricu

UBISTVO RADNIKA PLANTAŽA: Osumnjičeni mladić u Podgorici

 

Službenici Uprave policije MUP-a – NCB Interpol Podgorica juče  su realizovali ekstradiciju iz Republike Srbije u Crnu Goru S.R. (29) iz Kragujevca, Republika Srbija, saopšteno je iz Uprave policije.

S.R. se potraživao po međunarodnoj potjernici koju je raspisao NCB Interpol Podgorica po naredbi Višeg suda u Podgorici, radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom  postupku koji se pred ovim sudom vodi zbog osnovane sumnje da je ovo lice na teritoriji naše države počinilo krivično djelo teško ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom dogovor za izvršenje krivičnog djela.

Naime, sumnja se da je S.R, zajedno sa M.S. (28) iz Niša, takođe državljaninom Republike Srbije, 25. septembra 2009. godine iz koristoljublja počinio krivično djelo teško ubistvo na štetu M.M. iz Trebinja, stražara u firmi AD „13.  jul – Plantaže“ u Podgorici, i to dok se oštećeni nalazio na radnom mjestu.

M.S. je Crnoj Gori izručen iz Mađarske u oktobru 2015. godine, gdje je prethodno po potjernici NCB Interpol Podgorica lišen slobode zbog navedenog krivičnog djela.

S.R. je danas nakon preuzimanja sproveden u ZIKS u Spužu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com