OK Fest i ovoga ljeta na Tjentištu - Volim Podgoricu

OK Fest i ovoga ljeta na Tjentištu

Nacionalni park Sutjeska od 30. juna do 2. jula četvrti put za redom biće domaćin muzičkog festivala OK Fest.

Festival OK Fest je muzički događaj, koji svojim ciljem, programom i sadržajima nastoji da vrati “stari sjaj” Nacionalnom parku Sutjeska i postane jedan od najznačajnijih regionalnih festivalskih događaja.

OK Fest održava se svake godine, prvog vikenda u julu mjesecu. Osim bogatog muzičkog programa ljubiteljima dobre zabave, avanture, druženja i prirode nudi i brojne druge sadržaje u okviru zabavno – edukativnih zona.

Ljubitelje zabave, avanture, prirode i muzike i ovoga ljeta očekuje dobar provod na Tjentištu gdje će nastupiti najveća imena regionalne muzičke scene.

Na dva stage-a, publiku očekuju “Del Arno Band”, “Josipa Lisac”, “Disciplin A Kitschme”, “TBF”, “Psihomodo Pop”, “Van Gogh”, “Let 3”, “Urban & 4”, “Dubioza Kolektiv”, “Straight Jackin”, “Justin's Johnson”, “Kanda, Kodža i Nebojša”, “E-PLAY”, “Zoster”, “Deca loših muzičara”.

Osim toga tu je i treći – OK Summer stage koji će se nalaziti na lokaciji pored bazena na Tjentištu i svima onima koji tokom dana uživaju u kupanju i sunčanju pružiće novo iskustvo festivalskog provoda uz di-džejeve: Nebs Jack, G.Edd, After Affair, DJ Soole, Audio InFunktion, Zlijay i Merakoon.

Za sve koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na OK Festu u ponudi je boravak u festivalskom OK kampu, s sve potrebne informacije nalaze se na zvaničnoj stranici festivala 

(Vijesti)

2 komentara

  1. It was my excitement finding your site the other day. I got here right now hoping to discover something new. I was not dissatisfied. Your ideas about new methods on this subject were enlightening and a great help to me and my spouse. Thank you for creating time to write out these things and for sharing your thinking.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com