Svi igrali za malog Andriju - Volim Podgoricu

Svi igrali za malog Andriju

Humanitarnim fudbalskim  utakmicama odigranim juče u Danilovgradu, za  liječenje trinaestogodišnjeg igrača FK Danilovgrad  Andrije Jelenića prikupljeno je oko 1.170 eura.

Andrijini saigrači iz kluba prethodno su dvodnevnim prikupljanjem pomoći sakupili oko 870 eura.

Za trinaestogodišnjaka koji boluje od kancera kostiju i liječi se u beogradskom Institutu za onkologiju, juče je igralo pet generacija fubalera.

Organizatori humanitarne akcije “Budimo humani – za Andriju Jelenića” su FK  Danilovgrad i Fudbalski savez srednje regije.

Andrijin i trener FK Danilovgrad  Mirko Tamindžija kazao je “Vijestima” da akciju ne bi mogli organizovati bez pomoći Moma Saveljića iz FSSR.

“Dječaci iz kluba, 2002. godište, dva dana su u centru grada prikupljali pomoć, a danas su za njega igrali svi. Prvo utakmicu igrali su fubaleri Danilovgrada i Koma generacija 2004, zatim veterani Srednje regije i  sportski novinari, a potom FK Danilovgrad – FK Kom 2002.m Posljednju utakmicu igrali su fubaleri Danilovgrada, generacija 2006. protiv dvije godine mlađih igrača Kalča”, kazao je Tamindžija.

Pomoć za liječenje trinaestogodišnjaka  može se uplatiti  na žiro-račun CKB 510120900421102229 – za Andriju R. Jelenića.

(VIJESTI)

1 komentar

  1. thank you for such a brilliant blog. Where else could someone get that kind of information written in such a perfect way? I have a presentation that I am presently working on, and I have been on the look out for such information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com