Ove stvari nikako NE RADITE prije seksa! - Volim Podgoricu

Ove stvari nikako NE RADITE prije seksa!

Seks nije dobar ako obje strane ne uživaju podjednako. Ne bi trebalo da dozvolite da vam se vremenom u spavaću sobu „uvuku“ navike koje remete seksualni užitak. Takođe, ne mislimo na ustaljene radnje u krevetu tokom seksa, već i na neke navike prije samog čina. Mnoge žene ih čine, upravo usljed nedostatka vremena i u žurbi, što je pogrešno.

Ne depilirajte se prije seksa

Za seks se spremajte nekoliko sati ranije, bar što se depilacije tiče. Tokom odnosa područje oko prepona izloženo je trenju, a samim tim i znojenju. Sve to dovodi do iritacije kože ili upaljenja.

Ne pijte lijek protiv alergije prije seksa

Ljekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika opuštajuće djeluju na tijelo. Imaju snažnu reakciju, pa tako smanjuju lučenje vaginalne sluzi, zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. Isto vrijedi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.

Trpjeti odlazak u toalet

Ako ste se upustili u akciju sa partnerom i polako se bližite vrhuncu. Ako vam se ipak ide do toaleta i ne možete trpjeti, ni nemojte! Kao što znamo, bešika je smještena blizu vagine i svaki pritisak će i ona osjetiti. U takvim situacijama, možete se pozdraviti sa užitkom tokom seksa.

(PRVA.RS)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com