Početna » ŽIVOT + » Horoskop » MRAČNE STRANE ZNAKOVA: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

MRAČNE STRANE ZNAKOVA: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

Neotesani, tvrdi, samoživi, nepažljivi, sebični, površni, misle samo na seks, fudbal, automobile i kladionice, a senzibilitete prema finim i uzvišenim stvarima nemaju…

Ovan

Ovaj egomanijak takmičarskog duha će biti tvoj samo ako odgovoriš sa „da“ na sljedeća pitanja. Da li je poligamija u redu, ako se to odnosi na mene, a ne na tebe? Sportski automobili su nešto najbolje na svijetu zar ne? Njegova je posljednja i ako vam to malo glasnije saopštava to je zato što ste vi krive. Ostavlja u slučaju da je „ne“ odgovor na jedno od ovih pitanja.

Bik

Možda će ti biti čudno u startu, ali njegov proračun u bilo kom momentu ne griješi. Znaće uvijek gdje ćete naći najjeftiniju ponudu brze hrane. Nemoj da te začudi ako uvijek negdje ima rezervni sendvič ili digitron. Ko god da ga pita gdje da se ide, on obavezno predlaže tamo gdje je hrana. Ostavlja u slučaju da kažete da ne umijete da kuvate i da je jeftina majica od 5 eura.

Blizanac

Nešto bi da mijenja ali ne zna šta. U isto vrijeme bi najradije bio i vodoinstalater i pilot. Bez sumnje su uvijek jako zabavni, veseli i lažljivi. Počinilac svih grešnih radnji koje se mogu obaviti za pet minuta. Svaki ozbiljan plan traje tri minuta. Uostalom, kakvi planovi – niko sreće nije vidio od toga, samo bujica novih misli i ideja od sumraka do svitanja. Ostavlja, samo ne zna kada se to desilo.

Rak

Nije tačno da mu je samo bitna porodica i brak. Bitan mu je i alkohol. Ovaj pasionirani ljubitelj cijeđene kajsije i dunje, se rodio da bi napravio porodicu, da bi imao šta da uništi. Bitno je da žena ima dobro tijelo i da joj kecelja dobro stoji u kuhinji, i odmah se zaljubljuje. Ne ostavlja, njega ostavljaju, zbog treznijih, ako uspiju naravno.

Lav

Njegovo sebičanstvo vidi samo savršen odraz u ogledalu, o drugima ne razmišlja, osim ako nisu ukrasi iza glavnog lika u tom ogledalu. Najveći prijatelj ste kada mu vičete „To care“. Kada mu kažete „smanji to vježbanje, dosadan si kao svrab“ okreće se i odlazi uz salve riječi i uvreda. Upada u paranoju kada mu se kaže da mu se pojavila sijeda na kosi, o borama da i ne govorimo, teretana i antiejdž kreme mu postaju najbolji prijatelji kako vrijeme prolazi. Sujeta mu je srednje ime, i prosto mu je nevjerovatno da čovjek kao što je on može da ostari i da ne daj Bože umre. Njega je nemoguće ostaviti, on i onako nikad nije prisutan.

Djevica

Sitničavo, dosadno, i paranoidno stvorenje. Grlo ispira varikinom, a hranu jede pincetom. Majstor da drži moralna predavanja dok se dopisuje sa nekom od svojih tajnih drugarica. Glumi hrabrost, a ustvari ga je strah od svega. „Izdala si me, nož si mi zabila u leđa! Nikada nećeš naći čovjeka kao što sam ja!“

Vaga

On sam ne zna šta hoće tokom cijelog života. Nervira okolinu svojim manjkom samopuzdanja, naglašenim emocijama i napadima nervoze. Usljed svih ovih stanja pretvara se u kocku leda i dobijamo čovjeka koji pati od manične depresije. Uvijek ga svi vole iz nerazjašnjenih razloga. Obožava da koristi riječ „projekat“.

Škorpija

Pokušajte da ga pređete i gotovi ste. U pravom smislu te riječi. Opsesivan, posesivan i mračan, nikad ne zaboravlja i živi sekund duže nego njegov glavni neprijatelj. Na njegovom meniju može se naći svaki čovjek koji ga izda, prevari i slaže. Ovaj čovjek ako ne uspije da osvoji, pokuša da vas pojede, a ako to ne uspije onda samo ide dalje. On napušta i sveti se. Zapravo najčešće se tako osveti.

Strijelac

Kompleksi igraju kolo u njegovoj auri. O svemu zna nešto, u svemu je uporan, naročito u pokušaju da glavom prođe kroz zid, sve dok mu glava ne eksplodira. Nema problem da nakon toga slaže kako sad prolazi kroz novi zid jer je stari srušio prvim udarcem glavom. Misli da je superstar, a u stvari je neostvareni sportista.

Jarac

Nezgodan znak koji ima životni plan već u šestoj godini života. Ako mu se uklopite u plan kvartalno, voljeće vas sigurno na godišnjem nivou. Imaće i plan kako da vas njegova mama zavoli jer je ovom Edipu to najbitnija stavka. Uvijek igra na sigurno i lako zanemaruje emocije jer su one nebitne. Društveni status je najbitniji. Mora da napravi plan da bi vas ostavio. Dok razrađuje taj plan, muči te igrom hoću-neću izvlačeći se problemima sa mamom. Kada to odluči vi ste već na ivici nervnog sloma.

Vodolija

Posmatrajući jednu Vodoliju , čovjek lako može da zaključi da se Alchajmer dobija odmah po rođenju. Nema nikave planove, sve se u životu dešava odjednom. Prezire one koji pokušavaju da ga strpaju u šablon, buntovan vrlo često bez razloga. Sve što kaže od nekog je čuo ili ukrao, poslije dvije nedjelje tuđih priča, mora da okrene kasetu i pusti je ispočetka. Kako da vas ostavi kada ne može da se sjeti tvog imena?

Ribe

Ili zločinac ili narkoman ili neshvaćeni umjetnik, ili sve to kombinovano. Rodio se kao žrtva, a patetika mu je bila babica na porođaju. Dok piše svoje pjesme i naliva se vinom odbrojava sate kada je vrijeme za novi LSD. Napisaće pjesmu, ostaviti poruku ispod kako vjeruje u idealnu ljubav, a onda će uraditi nešto nezamislivo. To je njegov najbolji plan koji je smislio da bi vas ostavio.

(Noizz.rs)

Check Also

Od ovakvih “PRIMJERAKA” horoskopa BJEŽITE koliko vas noge nose

Iako na čelu nikome ne piše kakva je osoba, ipak možemo zaviriti u ovaj horoskop ...

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. SEPTEMBAR: Ovan će nekome zapasti za oko, a Djevicu čeka velika ljubavna prilika

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *