UHAPŠENA JEDNA OSOBA - Volim Podgoricu

UHAPŠENA JEDNA OSOBA

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odeljenja bezbednosti Tivat su juče u jutarnjim časovima lišili slobode jedno lice zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici OB Tivat su, 19.05.2017. godine u jutarnjim časovima, postupajući shodno operativnim saznanjima, u koordinaciji sa državnim tužioce u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, a  shodno prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, izvršili pretres kuće i drugih prostorija S.R. (56) iz Tivta. Tom prilikom je pronađena i oduzeta poluautomatska puška tkz. Pap, cal. 7,62 mm sa osamnaest komada municije, ručno pravljeni pištolj sa više komada sačme – municije, deset električnih detonatorskih kapisla i nekoliko parčadi sporogorećih i brzogorećih štapina za aktiviranje kapisli.

Nadalje, današnjim pretresom u dvorištu kuće pronađeno je i 8 putničkih motornih vozila, sa i bez registarskih oznka koja će biti predmet dalje kriminalističke obrade službenika policije uz koordinaciju sa Osnovnim državnim tužiocem u Kotoru.

Pronađeno oružje, municija i drugi predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja., kazali su iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com