MARIJA ŠERIFOVIĆ SLOMLJENA: Sine moj, nikada te neću zaboraviti! - Volim Podgoricu

MARIJA ŠERIFOVIĆ SLOMLJENA: Sine moj, nikada te neću zaboraviti!

Marija Šerifović upala je u veliku emotivnu krizu nakon što je njen pas, engleski buldog Robi, uginuo, pa je u suzama došla na audiciju za nove „Zvezde Granda“, saznaje Kurir!

Članica žirija popularnog muzičkog takmičenja pojavila se u subotu na izboru takmičara nove sezone sva otečena u licu i s naočarima za sunce koje nije skidala.

– Svi su se iznenadili kad su Mariju ugledali u studiju. Prvo, niko nije očekivao da će doći. I Popović je bio u čudu kad ju je video, ali nije odmah skapirao šta se desilo, pa ju je kroz smijeh upitao zašto je došla. Ona je drhtavim glasom rekla: „Jao, Sale, ne mogu da budem sama. Moram da se družim s ljudima, da ne raznišljam o Robiju. Mnogo mi je teško, ne znam šta ću sa sobom. Neka me ovdje s vama, možda će mi lakše biti.“ Svi smo ućutali, a ona je sjela i nijemo slušala i posmatrala kandidate. Ništa nije pričala, samo bi uzdisala i povremeno brisala suze – kaže sagovornik Kurira.

Ljubimac Marija Šerifović uginuo je zbog tumora. Pjevačica se od njega oprostila emotivnim videom i porukom na Instagramu.

“Bio si moj pas. Bio si moj Robi. Bio si moj sin. Moj Lule. I danas si se samnom pozdravio i otisao na neko lepo mesto. Ja tebe necu zaboraviti nikada a za utehu mi je da si ziveo najlepsi moguci zivot i da nije postojalo nista sto za tebe nisam ucinila! Sine moj ja te necu nikada zaboraviti!!!!!!! Rest in peace!”

Bio si moj pas. Bio si moj Robi. Bio si moj sin. Moj Lule. I danas si se samnom pozdravio i otisao na neko lepo mesto. Ja tebe necu zaboraviti nikada a za utehu mi je da si ziveo najlepsi moguci zivot i da nije postojalo nista sto za tebe nisam ucinila! Sine moj ja te necu nikada zaboraviti!!!!!!! Rest in peace! ???

Gepostet von Marija Serifovic am Freitag, 26. Mai 2017

(Kurir/Volim Podgoricu)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com