“Zbog ovog psa su nam ZABRANILI ulazak na plažu u Bečićima” - Volim Podgoricu

“Zbog ovog psa su nam ZABRANILI ulazak na plažu u Bečićima”

Čitateljka portala “Volim Podgoricu” Dragana Šahović juče se, kako kaže, vratila ogorčena sa plaže Summer beach u Bečićima, i to zbog – kućnog ljubimca.

Zbog psa koji je, kako kaže, zdrav i uredno vakcinisan i čipovan, njenoj proodici je zabranjen dolazak na ovu plažu.

-Juče sam se sa svojom porodicom nalazila na plaži u Bečićima Summer beach, sa nama je bio i naš kućni ljubimac. Niko nas, prije ulaska na plažu nije upozorio da ne primaju kućne ljubimce, a nigdje ne postoji ni znak da je ljubimcima zabranjen ulazak. Tek na izlasku sa plaže prišao mi je jedan od konobara pomenutog lokala i upozorio me da više ne dovodim svog psa na plažu, a isto su rekli i još jednom vlasniku koji je doveo psa na plažu, kaže naša čitateljka.

Ona tvrdi i da im pas “nije smetao” dok su pravili porudžbine na plaži za koje, kako kaže, nisu dobijali fiskalne račune.

-Smatram da je to velika diskriminacija životinja i jako me potreslo ponašanje osoblja te plaže. Ako već ne dozvoljavaju ulazak kućnih ljubimaca trebali su da postave obilježje. Pitam se da li bi osoblje i gazda pomenutog lokala dozvolili ulazak psa koji je pratilac slijepe osobe, ili bi oni bili vraćeni sa plaže?, zaključuje naša čitateljka.

Šta vi mislite, da li kućnim ljubimcima treba dozvoliti boravak na plažama?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com