Kompanija “UNO” prijatelj kupca - Volim Podgoricu

Kompanija “UNO” prijatelj kupca

 

Kompanija „Uno-NK“, kao prvi lanac trgovina obućom u Crnoj Gori, pristupila je prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu “Customers Friend”, potvrdivši time izuzetno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim kupcima i zaposlenima.

Zürich, Podgorica– KompanijaUNO– NK“ d.o.o. sasjedištem u Nikšiću prihvatila je deklaraciju “ICERTIAS Customers’ Friend”, međunarodne organizacije ICERTIAS – International Certification Association, i pristupila sertifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend (Prijatelj Kupaca).

Time je potvrdjen status koji već godinama njeguju na tržištu, kao kompanija koja pruža uzornu uslugu svojim kupcima, nudeći izvrsnost kompletnog korisničkog iskustva i visok nivo kvaliteta post-prodajnih usluga.

“Kompanija UNO – NK uspjeh na crnogorskom tržištu gradi zajednički sa svojim kupcima, zbog čega je i dalje lider kada je prodaja obuće u pitanju. Potvrda izuzetnog odnosa koji njegujemo sa našim klijentima i njihovog povjerenja, koja je došla od strane ugledne i nezavisne organizacije kao što je ICERTIAS, za nas predstavlja izuzetnu čast.Ovaj sertifikat nam daje dodatni podsticaj da budemo još bolji i da nastavimo razvijati svaki segment tog odnosa, u cilju pružanja vrhunskog korisničkog iskustva i što većeg nivoa kvaliteta, ne samo proizvoda, već i usluge.

Želim da zahvalim svim zaposlenima na odgovornom i predanom radu, kao i našim kupcima, jer su upravo oni prepoznali ljubaznost, stručnost i profesionalnost u našoj komunikaciji i doprinijeli da dobijemo ovo vrijedno priznanje kao lanac trgovina obućom.” – izjavio je Pavle Nikčević, direktor

Orijentisanost prema zadovoljavanju potreba i želja svojih kupaca, kompanija “UNO – NK”već je potvrdila osvajanjem prestižnih priznanja i medalja u kategoriji lanac trgovina obućom: Best Buy Award – za najbolji odnos cijene i kvaliteta i QUDAL – QUality meDAL – broj 1 u kvalitetu na crnogorskom tržištu.

Prestižno priznanje ICERTIAS Customers’ Friend, kompanija „UNO-NK“ dobila je na temelju sprovedenog kvalitativnog sekundarnog istraživanja od strane međunarodne organizacije ICERTIAS. U fokusu istraživanja bila je reputacija kompanije na tržištu Crne Gore, socijalni stav kompanije prema zajednici i društvu u cjelini, prirodnom okruženju i zaposlenima, korisničko iskustvo (preko fizičkog ili digitalnog kontakta); i finalno – mjerenje nivoa povjerenja, to jest percepcije i mišljenja javnosti i kupaca o budućnosti kompanije.

 

Zaposleni u kompaniji UNO – NK i dalje će se truditi da svojim klijentima ponude proizvode i usluge prema najvišim kvalitativnim standardima, uz najpristupačniju moguću cijenu, posebno obraćajući pažnju nacjelokupno korisničko iskustvo i podršku nakon prodaje samog proizvoda.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com