Ko prekrši ovo slijedi kazna - Volim Podgoricu

Ko prekrši ovo slijedi kazna

Od 15. juna zvanično će stupiti na snagu Odluka o zabrani gradnje na području kotorske opštine, uoči turističke sezone, prenosi Skala radio.

Tako se neće graditi na objektima i javnim površinama na području Starog grada, Dobrote, Orahovca, Dražin Vrta, Perasta, Risna, Vitoglava, Strpa, Lipaca, Morinja, Kostanjice, Stoliva, Prčnja, Mua i Škaljara.

Zabrana će trajati do 1. septembra, a takođe je i propisano da se mogu izuzetno izvoditi građevinski radovi na pojedinim objektima, ukoliko za to izda odobrenje organ lokalne uprave nadležan za poslove urbanizma.

“Sve to po prethodno pribavljenoj saglasnosti predsjednika Opštine, pod uslovom da je u skladu sa posebnim propisom, za predmetni objekat izdata građevinska dozvola”, ističu iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Takođe, propisane su i kaznene odredbe visine novčanih kazni kojima može biti kažnjeno pravno, odnosno fizičko lice za prekršaj, ukoliko ne poštuje propisanu zabranu.

(Skala Radio)

2 komentara

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

  2. An fascinating discussion will be worth comment. I do think that you should write on this topic, it might not often be a taboo subject but generally persons are insufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com