SANJA VOJINOVIĆ ĆE ROBIJATI DVIJE GODINE - Volim Podgoricu

SANJA VOJINOVIĆ ĆE ROBIJATI DVIJE GODINE

Ape­la­ci­o­ni sud Cr­ne Go­re po­tvr­dio je pre­su­du su­di­je Vi­šeg su­da u Bi­je­lom Po­lju Šef­ki­je Đe­še­vi­ća, ko­jom je Bje­lo­polj­ka Sa­nja Vo­ji­no­vić osu­đe­na na dvi­je go­di­ne za­tvo­ra zbog kri­vič­nog dje­la neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga.

Pre­ma op­tu­žni­ci, ona je 20. sep­tem­bra 2016. go­di­ne, oko 12.30 sa­ti u Bi­je­lom Po­lju, an­ga­žo­va­la tak­si vo­zi­lo „po­lo”, ko­jim je upra­vljao D.H., da je pre­ve­ze do Be­ra­na i neo­vla­šće­no, ra­di pro­da­je od ne­po­zna­tog li­ca ku­pi­la 3,982 gra­ma opoj­ne dro­ge he­ro­in. Dro­gu za­pa­ko­va­nu u za­mo­tulj­ku od PVC ke­se sta­vi­la je u tor­bu, a za­tim je istim vo­zi­lom kre­nu­la ka Bi­je­lom Po­lju.

Ka­da su po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci sa­o­bra­ćaj­ne po­li­ci­je oko 15 sa­ti, u mje­stu Ska­ka­vac, Op­šti­na Be­ra­ne, vo­zi­lo za­u­sta­vi­li ra­di kon­tro­le, pro­na­šli su dro­gu u otvo­re­noj tor­bi na zad­njem sje­di­štu na ko­jem je okri­vlje­na sje­de­la. 

(Dan)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com