RUDOVIĆ: Pojedinci iz DF-a pomažu DPS - Volim Podgoricu

RUDOVIĆ: Pojedinci iz DF-a pomažu DPS

 

Potpredsjednik GP URA Neđeljko Rudović ocijenio je u izjavi za Pobjedu da je ratnička terminologija lidera Demokratskog fronta neodgovoran i neoprostiv pristup politici.

 

– To je već viđeni scenario, čiji je cilj dati sebi na značaju u trenutku kada se nalazite u problemima. Samo što oni koji su tome skloni zaboravljaju da njihovu retoriku neka usijana glava može shvatiti sasvim ozbiljno. Čini mi se da je reakcija javnosti, pa i onih koji su ranije glasali DF, takva da je to bila epizoda koja svjedoči o posrtanju pojedinaca koji bi se usudili da zapale sve oko sebe da bi oni profitirali – kazao je Rudović za Pobjedu.

Prema njegovim riječima, način na koji tužilaštvo tretira ljude iz vrha DF-a izaziva sumnje da tu nedostaje dokaza, da je DF meta progona, ali način na koji se oni brane je je neprihvatljiv, a ide naruku DPS-u.

– DPS je na staklenim nogama, ne mogu da odbrane nijedan u nizu svojih promašaja na pla nu ekonomske i socijalne politike, ali im zato pojedinci iz vrha DF-a priskoče uvijek kad treba. Kada nemaju više aduta, DPS kao da nekim nevidljivim čarobnim štapićem pokrene pojedine lidere DF-a – navodi Rudović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com