DPS: Putujući cirkus došao na Cetinje - Volim Podgoricu

DPS: Putujući cirkus došao na Cetinje

Opštinski odbor DPS Cetinje reagovao je na saopštenje Demokratske Crne Gore čiji su predstavnici danas posjetili Prijestonicu.

Iz Demokratske Crne Gore je saopšteno da “nigdje kao na Cetnju, građani nisu siti prevara koje im u kontinuitetu ispostavlja vlast DPS”.

“Putujući cirkus je došao na Cetinje. Normalno da su u naš grad stigli pred izbore jer se samo tada sjete. To je njihova praksa koju znamo iz vremena kad su bili u drugoj partiji. Dobro su se prevarili ako misle da su Cetinjani zaboravni i da promoteri srpskog nacionalizma od prije nekoliko godina mogu danas da im se predstave da su drugačiji. Ne mogu zato što Cetinje pamti. I promjena dresova tu ne pomaže. Putujućem cirkusu želimo uspjeh pred publikom na Cetinju a nije im baš dobro počelo. U Bajicama nisu naišli samo na zatvorena vrata nego i na aluzije o crvenim kravatama koje ne bi bile baš prikladne za javnost. Ne bi se mi više bavili reliktima SNP-a jer ako Cetinje koga dobro zna onda su to konvertiti iz te stranke rasuti širom opozicije”, navodi se u reagovanju DPS-a.

Oni su dostavili i reagovanje na saopštenje cetinjskog odbora URA.

“Od URE opet ništa novo i ništa konkretno. Ista priča i iste neistine. Treba imati obraz kao đon pa javno prozvati ljude i njihove familije pučistima.To za URU nije problem. Sve o sebi su kazali. Treba imati obraz kao đon pa javno prozivati Cetinjane koji su uložili u Košutu i od ruine napravili mjesto na kome će već od ove godine raditi 150 naših sugrađana. To nisu otimači nego ljudi za primjer. To za URU nije problem. Ni laži o nekakvoj otimačini. Treba imati obraz kao đon pa prozivati Podgoricu a iste podgoričke kuhinje te šalju u poražene koalicije. Mi radimo a vi se slikajte. To je jedino što je Cetinje od vas dobilo”, navodi se u reagovanju OO DPS Cetinje.

Dodaju da “umjesto polemike sa cetinjskim atrakcijama samo podsjećamo na jučerašnju sjednicu skupštine”.

“Tamo projekti lokalne vlasti dobijaju jednoglasnu i široku podršku. Iskreni Cetinjani koji žele boljitak a ne mrak, koji rade u interesu svog grada dobro prepoznaju dobre projekte. A oni drugi… Oni se slikaju i lutaju od stranke do stranke. Od poraza do poraza. Slikaćete se i poslije izbora. To su vam građani rekli na posljednjim izborima. To će da kažu i na idućim. DPS neće ubuduće odgovarati politički nedoraslim partijama jer imamo pametnija posla”, zaključuje se u reagovanju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com