“BOLJEĆE VAS CIJELA CRNA GORA” - Volim Podgoricu

“BOLJEĆE VAS CIJELA CRNA GORA”

Demokratsku partiju socijalista bole Kotor, Budva, Herceg Novi, poručuje predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić. “Ubrzo će vas boljeti cijela Crna Gora”, navodi se u Jokićevom odgovoru na današnje saopštenje DPS-a.

Iz kotorskog Odbora te partije su saopštili su da Jokić, pored crnogorskog, ima i državljanstvo Srbije čime je, kako navode, prekršio crnogorski zakon o državljanstvu.

-Bolje da ste ostali da ćutite nego što pokušavate da me proglasite strancem u gradu u kojem sam rođen, navodi Jokić i poziva DPS da za sve svoje tvrdnje pokrenu postupak kod nadležnih državnih organa. 

-Četiri mjeseca je kotorska ekspozitura Demokratske partije socijalista, u narodu poznatija kao organizovana kriminalna grupa, stameno ćutala. Ređali su se ministri, direktori, naprasno ažurne inspekcije u napadima. Kada su svi oni prošli kako su prošli, na red su došli i lokalni eksponenti, mada i dalje onesviješćeni usljed činjenice da su u Kotoru danas opozicija i da će biti u deceniji pred nama, otpisuje Jokić DPS-u i dodaje da su ćutali i ćute kada se govori o UNESCO statusu, kada govorimo o Luci, dok se pokušavaju uništiti kulturni sadržaji Kotora. 

-Nijeste se usudili da barem šapatom reagujete na uništavanje obale, aktivno ste ćutali kada je kotorski Jugopetrol, uz amin centrale DPS, prebačen u Podgoricu. Vaše bestidno ćutanje i sramotno činjenje nas je dovelo do toga da budemo prepoznati po tome što nam rodbina i prijatelji vaših šefova razaraju prostor, otimaju sadašnjost i jedu budućnost, navodi se reagovanju. Za vrijeme od kada je formirana nova uprava, kako kaže, sa svojim saradnicima je “čistio haos koji ste ostavili” i o svemu obavještavao javnost. 

-Nadležnim organima ćemo nastaviti da dostavljamo svu dokumentaciju na koju naiđemo, a nije je malo i nije neinteresantna, ni ovdje, ni u Budvi, a ni u Herceg Novom. Barem znamo šta je to što vas boli do mjere histeričnih saopštenja. Boli vas Kotor, boli vas Budva, boli vas Herceg Novi, a ubrzo će vas boljeti cijela Crna Gora, poručuje Jokić. Dodaje da je kotorski narod kaznio olovkom DPS.

-Sada gledajte nastavak. Pišemo ga istom tom olovkom, ispravljamo brljotine. Nakon što su ministri probali na jedan način da zaustave promjene, vi pokušajte na drugi način. Isto ćete proći, stoji u Jokićevom reagovanju.

Pozivajući DPS da svoje tvrdnje “provjeri” pred nadležnim državnim organima, Jokić naglašava:

-Za razliku od vaših Sveta i Miloša koji se iz Beograda rugaju državi Crnoj Gori, ja sam u Kotoru, u zgradi Opštine svakog dana, bez straha i od koga, a ponajmanje od vas i vaših namjera da svakoga ko pobjedi na izborima i razvlasti kriminalnu hobotnicu protjerate iz Crne Gore, proglasite izdajnikom i kriminalcem, zključuje Jokić. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com