PODGORICA: Ribnicu stalno čiste ali nikako da uklone otpad - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ribnicu stalno čiste ali nikako da uklone otpad

Radnici “Čistoće” Podgorica tokom jučerašnje akcije čišćenja Ribnice uklonili su 110 kesa otpada.

Iz ovog preduzeća, čiji je osnivač Glavni grad, su apelovali da i pored toga što redovno čiste korito Ribnice i ostalih rijeka na teritoriji Glavnog grada, i dalje se u koritima gomilaju velike količinie otpada.

“Od početka godine, djelovi obale i korita Ribnice do kojih smo mogli prići su čišćeni u nekoliko navrata, a prilikom svakog čišćenja su sakupljene značajne količine komunalnog, ali i drugih vrsta otpada. Ali i pored naših brojnih apela, u koritu rijeke Ribnice, ponovo su evidentirane određene količine otpada odloženog od strane nesavjesnih pojedinaca što ukazuje i činjenica da smo tokom jučerašnje akcije čišćenja prikupili 110 kesa otpada”, navode iz tog preduzeća.

Apelovali su na pojedince da otpad odlažu na, za to predviđena mjesta.

“Napominjemo da će ovo Društvo u narednom periodu korito i obalu Ribnice, kao i ostale plaže u gradu, redovno održavati.  Kako nivo vode još uvijek ne dozvoljava organizovanje akcije detaljnog čišćenja, ove poslove ćemo kao i svakog ljeta realizovati čim se steknu uslovi”, navodi se u saopštenju “Čistoće”.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Hello there, I discovered your web site by way of Google whilst looking for a related topic, your site got here up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com