IDENTIFIKOVAN: Mladić bacio dinamit ispred kozmetičkog salona “Glamur” - Volim Podgoricu

IDENTIFIKOVAN: Mladić bacio dinamit ispred kozmetičkog salona “Glamur”

Identifikovan osumnjičeni za aktiviranje dinamita ispred kozmetičkog salon.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Berane su, aktivnostima koje su preduzeli i vještačenjem u Forenzičkom centru, rasvijetlili aktiviranje eksplozivne naprave ispred ulaznih vrata kozmetičkog salona „Glamur“ u ulici Svetog Save u Beranama, koje je izvršeno u oktobru prošle godine. Zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo, kvalifikovano od strane nadležnog tužioca kao nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, posebni izvještaj tom tužiocu je podnijet protiv K.S. (22) iz Berana, kazali su našem portalu iz Uprave policije.

Sumnja se da je K.S, 08.10.2016. godine, ispred vrata ovog salona podmetnuo a potom i aktivirao dinamit od čijeg dejstva su nastala oštećenja na vratima salona.

Službenici CB Berane su odmah po obavještenju o događaju preduzeli aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju. Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Sveukupne policijske aktivnosti i vještačenja su dovele do idnetifikovanja osumnjičenog lica.

Posebni izvještaj protiv K.S, kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvšioca, je nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama podnijet u redovnom postupku, saopštili su iz UP.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com