PLANIRATE ODMOR NA CG PRIMORJU? EVO KOLIKO MORATE DA IZDVOJITE - Volim Podgoricu

PLANIRATE ODMOR NA CG PRIMORJU? EVO KOLIKO MORATE DA IZDVOJITE

Pred nama je još jedan tropski ljetnji mjesec, a ako planirate da odmor provedete na crnogorskom primorju, potrebno je da za smještaj u zavisnosti od lokacije izdvojite od 7 eura za krevet do 600 eura za boravak u luksuznom hotelu sa pet zvjezdica.

Cijene plažnog mobilijara kreću se od 2 eura do 10 eura.

Ulcinj

Cijene smještaja u Ulcinju su 10 odsto jeftinije u odnosu na prošlu godinu, kaže direktor Turističke organizacije Ulcinj Fuad Hadžibeti.

Parking je besplatan ,a ako želite da idete na Adu Bojanu ulaz je euro po osobi, 5 eura za automobil i 10 eura za autobuse, objašnjavaju iz ove turističke organizacije.

„Cijena ležaljki se kreće u zavisnosti od kvaliteta plaže, ima od 5 eura do 10 eura, tu spada i suncobran. Nijedna plaža ne naplaćuje parking, parking je gratis. Cijene privatnog smještaja su 10 odsto jeftinije nego prošle godine, jer se dosta malih hotela otvorilo ove godine. Cijene se kreću od 7 eura u malim klasičnim apartmanima, gdje spada soba, kupatilo, mini kuhinja a u hotelima sa četiri zvjezdice do 30 eura-33 eura“- rekao je Hadžibeti za portal Antena M.

Budva

Aleksandra Petković iz Turističke organizacije Budva za portal Antena M navodi cijene smještaja.

„Cijene u hotelima sa dvije zvjezdice se kreću od 25 eura do 35 eura po osobi. U hotelima sa tri zvjezdice cijene se kreću od 40 eura do 80 eura, u hotelima sa četiri zvjezdice od 40 do 260 eura.

U privatnom smještaju cijene su od 15 eura do 18 eura po osobi u sobama. Kada su u pitanju apartamani, za dvokrevetni apartaman negdje treba izdvojiti oko 40 eura” – objasnila je Petković.

Petković kaže da u Budvi ima oko 1600 parking mjesta, te navodi cijene parkinga i plažnog mobilijara.

„Hoteli od dvije zvjezdice, cijena se kreće od 25 eura do 35 eura po osobi.U hotelima sa tri zvjezdice cijene se kreću od 40 eura do 80 eura, u hotelima sa četiri zvjezdice od 40 eura do 260 eura. U privatnom smještaju cijene su od 15 eura do 18 eura po osobi u sobama. Kada su u pitanju apartamani, za dvokrevetni apartaman negdje oko 40 eura treba izdvojiti“- objasnila je ona.

Kotor

Iz turističke organizacije Kotor rekli su nam da smještaj košta od 30 eura od 600 eura u luksuznom apartmanu u hotelu sa pet zvjezdica.

”Hoteli nude romantične aranžmane, ponude za familije, dodatne popuste pomoćni ležaj, dnevnu cijenu sobe. U cijenu je uglavnom uključeno korišćenje bazena, hotelske plaže, ležaljki, suncobrana kao i parkinga i interneta”- saopštili su nam iz TO Kotor.

Cijene u privatnom smještaju idu i do 100 eura.

”Cijene u privatnom smještaju se kreću od 35 pa do 100 eura zavisno od kategorije smještaja, lokacije i dužine trajanja odmora. Cijene ležaljki na kotorskim plažama su od 2 – 10 eura, dok cijene parking su od pedeset centi do euro po satu”- dodali su iz TO Kotor.

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com