PODGORIČANKA U ŠOKU: Nazivao me je razmaženom LUDAČOM, GLUPAČOM, rekao je da je on BOG - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA U ŠOKU: Nazivao me je razmaženom LUDAČOM, GLUPAČOM, rekao je da je on BOG

Podgoričanka čije je ime poznato redakciji našeg portala javila se sa željom da njenu priču podijelimo sa ostalim građanima.

Naime, ona tokom vožnje od Podgorice do Pljevalja doživjela niz neprijatnih situacija  sa vozačem i ujedno vlasnikom firme za prevoz putnika  iz Pljevalja.

Njeno obraćanje našem portalu prenosimo integralno:

,,Zamolila bih vas da podijelite moje haotično, strašno iskustvo dok sam jutros putovala sa Radulović prevozom Pljevlja.

Podgoričanka sam koja je pošla u Pljevlja da posjeti rođake za vikend, ne sluteći da ću u toku puta doživjeti toliko neprijatnosti – strah, nekulturu i prijetnje od strane gazde Radulovića.

Vozio je previse brzo da su mi dvoje male djece počela plakati, zatim je stariji sin povratio u toku vožnje 4 puta, naglas jaučući.

Zamolila sam ga da stane na prvo proširenje  minut, dva, da bih izbacila dvije pune kese povraćanja i osvježila i umila dijete. Ali i tu je nastao problem. Čim smo izašli, počeo je drsko dozivati da žuri i da mora da krene.

Ušla sam u autobus (kombi) Radulović prevoz, ali on je i dalje vozio strašno brzo i nekontrolisano ulijetao u krvine velikom brzinom.

Zamolila sam ga da vozi do dozvoljene brzine, tj da malo uspori jer dijete koje nikad nije povratilo nastavlja i dalje povraćati. Na moje molbe i zahtjeve kao putnice, gospodin Radulović mi je rekao: “Ako vam smeta brža voznja, što niste gospođo pošli taksijem sa djecom, ovde sam ja vlasnik i Bog ovog prevoza i ne može meni jedna glupača poput tebe govoriti vozim li prebrzo ili ne.

Pokušala sam na fin kulturan način objasniti čovjeku da zbog njegove brze vožnje dijete ne prestaje da mi povraća, i da se plašim, jer iskreno ovako se haotično nikad se vozila nisam. Takodje ga zamolila da ne koristi nekulturne i neosnovane riječi, upućene meni, ali on je nastavio i dalje da se prepire sa mnom i jos više ubrzavao, nazivao me je razmaženom ludačom, glupčom…i­td. I da,ukoliko mi ne odgovara njegova takva vožnja rekao mi je da će me sa dvoje male djece izbaciti nasred šume u blizini Žabljaka.

Isprepadana­,i povrijeđenih mojih putničkih prava, i prava moje djece, pišem vam ovo u nadi da opštinska i regionalna inspekcijska služba saobraćaja obratiti mnogo više pažnje na brzinu vožnje lica koja imaju na odgovornost povjeren zivot u svojim rukama za volanom.

Kad sam stigla u  Pljevlja, gazda (vozač) Radulović mi je rekao da mogu da idem prijavljujem gdje hoću i kod koga god hoću.  Njegovo ponašanje je ovakvo, zato što kako tvrdi, ima veze svugdje i može da radi šta hoće i kako hoće da vozi punike.

Doživjela sam veliki sok. Pored moje dvoje djece, na prvom mjestu do vozača ispred same šoferšajbne, gdje nije dozvoljeno sjedjenje putnicima, sve vrijeme je   sjedjela žena, dok je njen sin od 5-6   god.  stajao poluokrenutih ledja ka šofersajbni.

Sto je više od toga: neprofesionalno­, neodgovorno ili bahato ponašanje vlasnika prevoza Radulovic?”, zaključila je naša čitateljka.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com