Početna » NOVOSTI » MEGA AKVA PARK OTVARA SE U SUBOTU: Ovo će biti ČUDO u regionu! (FOTO)

MEGA AKVA PARK OTVARA SE U SUBOTU: Ovo će biti ČUDO u regionu! (FOTO)

Trebinje polako ali sigurno postaje destinacija koju sve više posjećuju izletnici ali i turisti. Građani pograničnih crnogorskih gradova, Herceg Novog i NIkšića su redovni vikend gosti u šoping, ali i uživanju u dobrom zalogaju po duplo nižim cijenama. Takođe, redovni gosti su Dubrovčani, kojima je ovaj šarmatni gradić, još privlačniji zbog značajno nižih cijena.

Trebinje od subote i definitivno postaje atrakcija za region, ne samo za šoping. 

Privode se kraju radovi na izgradnji akva parka u „Gradu Sunca“ kod Trebinja, čije je otvaranje najavljeno za 15. jul u 21.00 sat. Tim povodom TrebinjeLive.info ekskluzivno donosi fotografije nove turističko-zabavne atrakcije u koju je Rodoljub Drašković do sada uložio više od 20 miliona KM.

akva park grad sunca trebinje (3)

Akva park se prostire na čak 79.000 kvadratnih metara, a za njega već sada vlada veliko interesovanja turista koji se odmaraju kako u Trebinju, tako i onih na crnogorskom i dubrovačkom primorju. Raspituju se kada je otvaranje, koliko će koštati ulaznica, šta kompleks posjeduje od dodatnih sadržaja?

Ovaj velelepni objekat raspolaže sa čak šest bazena za djecu i odrasle, na koje je postavljeno sedam velikih tobogana, od kojih je jedan adrenalinski – dugačak 200 i visok 21 metar.

Tu je i takozvani „spleš safari“ koji ima 18 vrsta životinja – od žaba i morskih konjića do medvjedića, te Dino-park u kome su postavljene replike 15 dinosaurusa, koji će napraviti dodatnu atrakciju od ovog  kompleksa.

akva park grad sunca trebinje (3)

Uz gradnju akva parka, vrijedni neimari grade i prateće objekte poput hotela „Vidikovac“ koji će imati 90 ležajeva, te objekat sa luksuznim apartmanima. Na raspolaganju budućim posjetiocima biće i tri restorana, te jedan VIP restoran.

Uveliko traje i izgradnja luksuznog broda „Galija“, koji će pored restorana i apartmana, imati i spa centar.

Iako se još zvanično ne govori o cijeni ulaznice, nezvanične informacije kažu da bi pojedinačna karta trebala da bude od deset do 15 KM. Ipak, konačna cijena će biti poznata neposredno prije otvaranja akva parka i pratećih objekata.

akva park grad sunca trebinje (3)

Grad Sunca već privlači turiste i poznate ličnosti koje ga znatiželjno razgledaju. Tako je nedavno ovo zdanje posjetio i poznati televizijski voditelj i urednik emisije „Sat“ Mirko Alvirović. Jedan dio emisije, koja će biti emitovana sutra, biće posvećen upravo „Gradu Sunca“.

U narednom periodu, kako je ranije rekao medijima Rodoljub Drašković, biće izgrađena varoš čaršija, dok će treća faza podrazumijevati izgradnju pratećih objekata poput kliničkog centra i luksuznog naselja kako bi cijeli kompleks i zaista postao grad u gradu.

akva park grad sunca trebinje (3)

Pogledajte kako je tekla gradnja:

Check Also

JAKA EKSPLOZIJA UZNEMIRILA GRAĐANE: Jedna osoba povrijeđena

Jaka eksplozija uznemirila građane. Prema nezvaničnim saznanjima, ekplozivna naprava je bila postavljena u vozilu koje ...

Zapalio se autobus pun putnika

Prava drama vladala je danas na graničnom prelazu Klobuk, kod Trebinja, kada se zapalio autobus ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *