Početna » NOVOSTI » Društvo » Sean Paul stigao u Budvu!

Sean Paul stigao u Budvu!

Jedna od najprepoznatljivijih svjetskih muzičkih zvijezda Sean Paul napraviće završnu žurku ovogodišnjeg, Sea Dance festivala! Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, stigao je u Budvu u popodnevnim časovima. Čanovi njegovog tima prije samog nastupa posjetili su festivalski prostor dok se Šon odmah uputio na kraći odmor prije nastupa.

Ako je suditi po nastupima koje je prethodnim sedmicama održao počev od Engleske do Njemačke, Danske i Belgije, na set listi večerašnje zvijezde festivala naći će se svi njegovi hitovi, mešu kojima i “Rockbye baby”, #Cheap thrills”, “No Lie”, “Get busy” i mnogi drugi. 

Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće sada već domaćini festivala kotorski dvojac Who See, koji će sa gostima iznanađenja predstaviti svoj novi album “Pamidore”, kao i hip-hop trio Bad Copy. Čast da zatvori Glavnu binu ovogodišnjeg Sea Dance festivala imaće hitmejker Mahmut Orhan čija se ljetnja himna “Feel” ne skida sa radija, a sa njim na bini biće i beogradski house majstor Danijel Čehranov u Evropi poznatiji pod pseudonimom Last95. 

No Sleep bina za finale je sačuvala trenutno najveću tehno zvijezdu u usponu, čuvenu Amelie Lens sa kojom na Jaz stiže i sve traženiji producent South London Ordnance!

Ulaznice za večerašnje finale Sea Dance festivala i EXIT Avanture, biće dostupne na festivalskim blagajnama na Jazu po cijeni od 25 eura.

Check Also

Ojadili Budvu, a sada joj skidaju novac sa računa

Budvanska kompanija Copyright prinudno je naplatila 228.459 eura sa opštinskog računa. Firma koja je bila ...

Vandali gađali kancelarije DF-a u Budvi

Vandali su tokom noći gađali kancelarije Demokratskog fronta u Budvi, prenosi RTV Budva. Kako navode, ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *