Početna » PG INFO » Aktuelno » IDENTIFIKOVANI PODGORIČANI: Napali, probali da izvuku iz kola, pa pucali za njim?

IDENTIFIKOVANI PODGORIČANI: Napali, probali da izvuku iz kola, pa pucali za njim?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili ubistvo u pokušaju i identifikovali lica koja su osumnjičena da su počinila ovo krivično djelo. Protiv ta dva lica, D.M. (29) i M.M. (23), oba iz Podgorice, je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava. Za ovim licima se intenzivno traga, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu H.T, počinjeno 12.07.2017. godine, koje su, kako se sumnja, počinili D.M. i M.M. Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili oko 12:20 na način što su ispred Dekar benzinske pumpe, gdje su sjedjeli, u ulici Put Radomira Ivanovića, fizički napali H.T. koji se nalazio u svom vozilu, udarajući ga rukama i nogama i pokušavajući da ga primoraju da napusti vozilo. H.T. je uspio da upali vozilo i da napusti lice mjesta. Dok se udaljavao sa lica mjesta, D.M. i M.M. su, kako se sumnja, upotrijebili vatreno oružje, ispalivši više hitaca u pravcu oštećenog koji srećom nisu pogodili ovo lice. Nakon izvršenja ovog krivičnog djela oni su se dali u bjekstvo, u pravcu Tuzi vozilom marke „Golf VI“.

Odmah po prijavljenom događaju CB Podgorica je uputila patrolu na lice mjesta.

Izuzete su tri čaure sa lica mjesta i drugi tragovi radi vještačenja.

Službenici podgoričke policije su odmah preduzeli nih operativnih i kriminalističkih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i došli do saznanja da su osumnjičeni za ovo krivično djelo D.M. i M.M.

Vozilo, koje su ova lica, koristila prilikom bjekstva sa lica mjesta je pronađeno i biće predmet vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom užilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ovih lica podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju, kazali su iz UP.

Check Also

,,Bio ljubomoran jer je izlazila u grad”: Vrijeđao me, prijetio mi je i psovao me, govorio mi je da sam k****

Nikšićanka Monika Jovanović (23), osumnjičena za pomaganje u pokušaju ubistva službenika ZIKS-a Miloja Pekovića, psihički je zdrava osoba ...

UHAPŠEN BORIS BIJELIĆ (28): Mladić pokušao da ubije sugrađanina?

Nikšićka policija uhapisla je dvadesetosmogodišnjeg Borisa Bijelića zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *