IDENTIFIKOVANI PODGORIČANI: Napali, probali da izvuku iz kola, pa pucali za njim? - Volim Podgoricu

IDENTIFIKOVANI PODGORIČANI: Napali, probali da izvuku iz kola, pa pucali za njim?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili ubistvo u pokušaju i identifikovali lica koja su osumnjičena da su počinila ovo krivično djelo. Protiv ta dva lica, D.M. (29) i M.M. (23), oba iz Podgorice, je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava. Za ovim licima se intenzivno traga, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu H.T, počinjeno 12.07.2017. godine, koje su, kako se sumnja, počinili D.M. i M.M. Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili oko 12:20 na način što su ispred Dekar benzinske pumpe, gdje su sjedjeli, u ulici Put Radomira Ivanovića, fizički napali H.T. koji se nalazio u svom vozilu, udarajući ga rukama i nogama i pokušavajući da ga primoraju da napusti vozilo. H.T. je uspio da upali vozilo i da napusti lice mjesta. Dok se udaljavao sa lica mjesta, D.M. i M.M. su, kako se sumnja, upotrijebili vatreno oružje, ispalivši više hitaca u pravcu oštećenog koji srećom nisu pogodili ovo lice. Nakon izvršenja ovog krivičnog djela oni su se dali u bjekstvo, u pravcu Tuzi vozilom marke „Golf VI“.

Odmah po prijavljenom događaju CB Podgorica je uputila patrolu na lice mjesta.

Izuzete su tri čaure sa lica mjesta i drugi tragovi radi vještačenja.

Službenici podgoričke policije su odmah preduzeli nih operativnih i kriminalističkih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i došli do saznanja da su osumnjičeni za ovo krivično djelo D.M. i M.M.

Vozilo, koje su ova lica, koristila prilikom bjekstva sa lica mjesta je pronađeno i biće predmet vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom užilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ovih lica podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju, kazali su iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com