Početna » NOVOSTI » Hronika » NIKOLIĆU PRIJETE U ZATVORU: Zvjeri, rasporićemo te da umreš u mukama!
FOTO: Telegraf

NIKOLIĆU PRIJETE U ZATVORU: Zvjeri, rasporićemo te da umreš u mukama!

Dvostruki ubica Marko Nikolić (43), koji je prošle nedelje nožem presudio supruzi Maji Đorđević (38) i udavio sina Mihaila (4), nalazi se u Centralnom zatvoru u Beogradu sa još trojicom zatvorenika u ćeliji.

 – Ne pravi probleme i ne žali se na uslove u kojima se nalazi. Redovno jede, ali jedva da komunicira sa ostalima. Stražarima se ne žali – tvrdi naš izvor iz CZ-a.

Međutim, ono što je svakako bilo očekivano jeste reakcija ostalih zatvorenika na Nikolićev dolazak. Kada su čuli da je ubio ženu i dijete, rešili su da mu zaprijete.

– To je prva reakcija ostalih. U zatvoru najgore prolaze ubice djece. Prvog dana su mu dobacivali da će ga „rasporiti da umre u najgorim mukama, kako su mu umrli žena i dijete”, drugi su mu prijetili da će „osjetiti mušku ruku na sebi”, treći da „će se kajati, ali da umrijeti tako lako neće” – kaže naš izvor iz zatvora.

Doktor Zlatko Nikolić, viši naučni saradnik u penziji, koji je svoju karijeru počeo kao vaspitač KPZ „Niš“, iz iskustva govori o slučaju dvostrukog ubistva u Rakovici.

– Psihopata koji je ubio ženu i dijete imao je samo jednu želju da zadovolji svoju egoističnu potrebu za osvetom. Tako je zadovoljio svoju mržnju prema toj ženi koju je imao. Dijete mu je za to poslužilo. On nije čak ni želio da ispriča šta se dogodilo i sada se ponaša po principu „izbušenog balona”. Sebe je zadovoljio, ostalo ga ne zanima. U zatvoru neće dobro proći jer su kriminalci socijalizovani ljudi i tačno znaju šta je uradio djetetu, što ne praštaju – objašnjava za „Alo!” Nikolić, koji tvrdi da čovjek koji je bio na posmatranju u bolnici „Dr Laza Lazarević“ nije smio da provede sa djetetom sedam i po sati.

On napominje da vjeruje da će ovakvih slučajeva, nažalost, biti i dalje, jer, kako kaže, „ne možemo zakonom i Ustavom da nekome ko se već ostvario kao roditelj zabranimo viđanje djece”. On pak vjeruje da je neophodno raditi na preventivi i u ovakve ustanove uvesti nadzor.

Podsjećanja radi, Marko Nikolić je u srijedu posle podne naočegled brojnih prolaznika ubio ženu nožem, dok je svoje četvorogodišnje dijete zadavio i tom prilikom teško nožem povrijedio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje.
Nesrećna žena je na sve načine pokušavala da ukaže na strah koji joj je Nikolićeva pojava ulivala u kosti, navodeći situacije kroz koje su prolazili svi koji su je znali.

– On je u protekla dva do tri mjeseca čekao mog prvog supruga, pozivao ga i slao mu poruke skrivenih pretnji, uznemiravajući ga i govoreći: „Pobiću ih sve kad im dođem”, kao i: „Ubiću je”, „Neka pripazi šta radi“ – još tada je Maja bila u strahu.

Takođe, prema njenim riječima, Nikolić je uhodio i njenog budućeg zeta Aleksandra Josipovića, šunjajući mu se oko kuće i posmatrajući dešavanja u njoj.

– On je djetetu upućivao poruke u februaru 2017. godine sa riječima: „Nikada nećeš vidjeti mamu.“ One me veoma zastrašuju i brinu, kao i moju porodicu. Mi živimo u konstantnom strahu, a svi se oglušuju: policija, CZSR Rakovica. Molim vas da hitno preduzmete korake radi zaštite moje djece i moje porodice jer postupanjem Nikolić Marka smatram da je ugrožen ne samo moj život već i život mojih najbližih – molila je Maja za pomoć.

Kako reakcije društva nije bilo, Nikolić joj je presudio dan pred početak suđenja za nasilje u porodici, i to ispred Centra za socijani rad.

(Alo)

Check Also

Sin milionera MASAKRIRAO vjerenicu: Isisao joj svu krv i skalpirao je, djelove tijela bacio u smeće

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

PREOKRET U ISTRAZI: Direktor telekoma ipak ubijen, ne zna se ko je prisluškivao

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *