U Podgorici juče i danas 23 požara, evo gdje je gorjelo - Volim Podgoricu

U Podgorici juče i danas 23 požara, evo gdje je gorjelo

Podgorički vatrogasci imali su juče i danas 23 intervencije na gašenju požara, saopštila je Služba zaštite i spasavanja Glavnog grada.

Tokom akcije ugašeni su požari u mjestima Skorac, Orasi, Vladne, Berislavci, naselju Kruševac, Goričani, Gornje mrke, Vranjska gora, Mareza, Stari Aerodrom, Tuzi, Omerbožovići, na Ljuboviću, u Golubovcima, Ćemovskom polju, Koniku, kao i nekoliko požara u centralnom dijelu grada.

-Još jednom apelujemo na sve građane da ne pale vatru na otvorenom i da, ukoliko vide da to neko radi, pozovu Službu na broj 123 ili Upravu policije kako bi se stalo na put paljenu Podgorice, navodi se u saopštenju.

Podsjeća seda je paljenje vatre na otvorenom u ljetnjim mjesecima u Podgorici izuzetno rizično, jer je vegetacija i konfiguracija na teritoriji glavnog grada takva, da sa prvim toplijim danima vene i suši se, naročito na kamenitim površinama.

2 komentara

  1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com