UŽASNE SLIKE! Mamula je groblje galebova - Volim Podgoricu

UŽASNE SLIKE! Mamula je groblje galebova

Bokobran pita da li je horor koji ćete vidjeti u ovom videu, domaća ili inostrana produkcija, ili je možda koprodukcija?
 

Želeći da nagradi svoje volontere, koji su proteklih mjeseci vrijedno radili na projektima širom cijele zemlje, predsjednica NVO „Naša akcija“ Patricia Pobrić odlučila je da im priušti dan odmora, rekreacije i uživancije.

Zajedno sa članovima planinarskog kluba „Vjeverica“ obišli su uvalu Rose, tunel koji je nekada koristila vojska za podmornice, Plavu Špilju i na kraju ostrvo Lastavica na kojem se nalazi prekrasna forteca Mamula, budući boutique hotel sa bazenima i kockarnicama, koji će sagraditi egipatsko-švajcarski konzorcijum „Orascom“.

Njihova sreća je da Mamula nije bila jedina destinacija, jer ono što su aktivisti i volonteri tamo zatekli spada u domen horor filmova. Znajući da je na Mamuli već sniman horor film, Bokobran pita da li je horor koji ćete vidjeti u ovom videu, domaća ili inostrana produkcija, ili je možda koprodukcija?

262 komentara

  1. Aw, this was an exceptionally nice post. Spending some time and actual effort to generate a really good articleÖ but what can I sayÖ I procrastinate a lot and don't seem to get nearly anything done.

  2. Hey there! I simply wish to offer you a big thumbs up for your great info you have got here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

  3. What’s up, all is going sound here and ofcourse every one is sharing information, that’s truly good, keep up writing.

  4. You can definitely see your enthusiasm within the article you write.The arena hopes for even more passionate writers like you who aren't afraid tomention how they believe. At all times follow your heart.

  5. An fascinating discussion is value comment. I feel that you need to write more on this topic, it won't be a taboo subject however usually individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com