HOROR: Psi rastrgli ženu, dječak izujedan! - Volim Podgoricu

HOROR: Psi rastrgli ženu, dječak izujedan!

U razmaku od samo nekoliko sati u Dom zdravlja Barajevo u Srbiji primljene su dvije osobe sa stravičnim povredama zbog ujeda pasa.

Starija žena (68) napadnuta je jutros i nalazi se u teškom stanju nakon što su je psi gotovo potpuno rastrgli, a sinoć je, kako se pretpostavlja jedan od tih pasa napao i maloljetnog dječaka, javlja Blic.

Prva nesreća desila se sinoć u naselju Gaj, kada je dječaka (14) napao vlasnički pas i tom prilikom mu nanio ozbiljne povrede.

Danas oko osam sati ujutro dogodio se još teži napad.

M.V. su jutros napala tri vlasnička psa, a posrijedi su pitbulovi. 

“Kada je primljena bila je u stravičnom stanju. Po cijelom tijelu ima povrede, povrede skalpa su takođe užasne, ostala je čak bez nekih djelova. Noge raznešene, nadlaktice, šake i podlaktice pune ujeda. Ljekar nije mogao da procijeni koliko je ujeda bilo. Stravično”, kažu iz Doma zdravlja u Barajevu.

Oni su je odmah prebacili u Urgentni centar na reanimaciju.

Iz Zoohigijene kažu da su njihove ekipe na terenu od jutros kada su dobili poziv od policije. Jedan vlasnički pas je uhvaćen, dok se za drugima traga.

 

1 komentar

  1. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com