PRVI ČOVJEK PODGORIČKOG DPS-a U SUKOBU SA PARTIJOM? - Volim Podgoricu

PRVI ČOVJEK PODGORIČKOG DPS-a U SUKOBU SA PARTIJOM?

Predsjednik Odbora glavnog grada Demokratske partije socijalista (DPS) Vladan Vučelić neće biti dio tima koji će predvoditi DPS na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, saznaje Pobjeda iz više izvora iz te partije.

Takva odluka vrha vladajuće partije iskristalisana je nakon što se Vučelić javno usprotivio stavu centrale da se ne ide sa poskupljenjem vode u glavnom gradu, što je bila odluka utvrđena u menadžmentu Glavnog grada ali i dogovorena kao partijska politika.

“To je teško kršenje partijske discipline, jer je javno saopšten stav potpuno suprotan stavu DPS-a. U vrhu partije razrađuju se dva scenarija uklanjanja uticaja Vladana Vučelića. Po prvom Vučelić bi bio smijenjen sa funkcije direktora Vodovoda, a po drugom marginalizovan na poziciji predsjednika odbora glavnog grada u toj mjeri da sam podnese ostavku”, rekao je izvor Pobjede.

Izvor Pobjede iz vrha DPS-a je precizirao da to znači da Vučelić sigurno neće biti dio tima koji će predvoditi DPS na predstojećim lokalnim izborima za koje u Đukanovićevoj partiji smatraju da imaju značaj koji prevazilazi lokalne izbore.

“U toku su razgovori o timu koji će predvoditi DPS ali je sigurno da u njemu neće biti Vučelić. Tek ostaje da se vidi koji će biti sastav tog tima i ko će biti na njegovom čelu”, rekao je izvor Pobjede.

2 komentara

  1. A što sa njime ne napravite nakakav intervju. Red bi bilo da čovjek obrazloži svoj stav.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com