Del Potro Đokoviću: Novače, uživaj sa djecom - Volim Podgoricu

Del Potro Đokoviću: Novače, uživaj sa djecom

 

Huan Martin del Potro, argentinski teniser i jedan od najboljih prijatelja srpskog igrača na ATP turu, poručio je Novaku Đokoviću da uživa kod kuće sa djecom.

“Moj savjet njemu jeste da se uživa, da se lijepo provodi i da uživa sa djecom kod kuće, biće spreman i dovoljno snažan kada dođe vrijeme za povratak”, poručio je Del Potro Đokoviću.

 
 

Osvajač dvanaest Grend Slem titula odlučio je, posle predaje u četvrtini finala Vimbldona, da napravi pauzu do kraja godine kako bi maksimalno spremno dočekao sledeću. 

Nije nimalo lako napraviti veliku pauzu i onda se vratiti. Mnogi igrači igraju dobro posle duže pauze zbog povrede, ali taj efekat ne dođe odmah, već je potrebno da prođe malo vremena da bi sve došlo na svoje mjesto“, dodao je Del Potro, kome su povrede, nažalost, oblikovale karijeru. 

Zglob ume da me muči na samu promjenu vremena, ali i uslova za igru, pa je to svakako nešto na šta moram da obratim pažnju. Radujem se tenisu i u godinama koje slijede. Sada moram vredno da radim jer sam izgubio dosta zbog povredaOpet, nije mi važno da li sam u Top 30 ili Top 50 – samo želim da igram tenis“.

b92

2 komentara

  1. I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blogging. I added it to my favorites site list and will be checking back soon. Please check out my site as well and let me know what you think.

  2. This will be the appropriate weblog for really wants to check out this topic. You know much its virtually tricky to argue along with you (not that I personally would want…HaHa). You actually put a new spin using a topic thats been revealed for decades. Wonderful stuff, just wonderful!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com