Početna » ŽIVOT + » Horoskop » KRAJ FINANSIJSKIM POTEŠKOĆAMA! Za OVE horoskopske znakove AVGUST donosi novac!

KRAJ FINANSIJSKIM POTEŠKOĆAMA! Za OVE horoskopske znakove AVGUST donosi novac!

 

 

Sudeći po finansijskim astro prognozama za avgust – tri znaka uopšte neće imati finansijskih poteškoća.

 

OVAN

Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti u avgustu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars. Budući da Sunce i Mars prave lijep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspjeh vam dolazi i podiže vas na ljestvici vođa, možda. Najviše uspjeha ostvariće oni koji se bave umjetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspješni možete biti i u drugim granama. Avgust je sjajan mjesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

VAGA

Avgust je mjesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smjeru, teći prirodnim tokom i nećete morati previše da se trudite. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodatima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umjetničke talente, ali i kroz sreću. Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspjeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

ŠKORPIJA

Avgust je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mjesec za Škorpije. Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se u kući karijere Škorpije gdje mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i sigurno će pokrenuti događaje. Vaš preduzetnički duh je stimulisan tokom avgusta 2017. godine i ambicije rastu. Mnogo je snažne volje koja vodi prema uspjehu i koja ima potrebne snage. S lakoćom ćete stati pred publiku, pobijediti na takmičenju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce – Mars dvojac. Obećanom uspjehu možemo nadodati bolju zaradu i materijalnu dobit.

tarot-horoskop.com

Check Also

HOROSKOP ZA 16. AVGUST: Lavovi ne vjeruju u ljubav partnera

OVAN POSAO: Konačno ćete uspeti da se izborite za to da vaše ideje budu podržane. ...

DA LI JE ZAISTA TAKO? Najveći grijeh vašeg horoskopskog znaka je…

  Nema osobe koja nikada nije nešto zgriješila. Naš horoskopski znak igra veliku ulogu u ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *