ŠAKO O RIJALITI PROGRAMIMA: Evo šta je poručio… - Volim Podgoricu

ŠAKO O RIJALITI PROGRAMIMA: Evo šta je poručio…

 

Priču da će se u novom rijalitiju naći i crnogorski folker Šako Polumenta, i to rame uz rame sa Minom Vrbaški, maloljetnom djevojkom koja mu je prije samo nekoliko mjeseci priredila pakao u medijima objavljujući privatne snimke iz njegovog telefona, pjevač je oštro demantovao.

 

Šako tvrdi da mu tako nešto nikad nije palo na pamet i da ne postoji način da ga neko privoli da svoju intimu dijeli sa gledaocima putem malih ekrana, piše Kurir.

“Kada bih dopustio sebi da uđem u rijaliti, bacio bih sjenku na sve ono što sam dvije decenije gradio. Toliko hitova, toliko nastupa i toliko ljudi koji poštuju moj rad. Ne znam ko učestvuje u tome, niti me zanima. Nikada ne bih sebi dopustio da sjedim sa takvim profilom ljudi. Oni ne zaslužuju ni da sjede, ni da razgovaraju sa mnom. Da su u tim emisijama kolege slične meni, bila bi to druga priča”, počinje Šako priču.

On se ovih dana odmara sa porodicom na Adi Bojani, ali je ipak pristao da porazgovara o silnim medijskim napisima koji se posljednjih dana mogu pročitati.

Kako kaže, veoma ga boli što su oni koje najviše voli prošli kroz užasnu medijsku torturu, a da će se on pobrinuti da uradi sve da ih od toga ubuduće zaštiti.

“Porodica mi je najvažnija na svijetu. Neću dozvoliti da me opet uvuku u centar ružnih stvari. Ne želim da budem dio ljudske zlobe i mržnje. Sa porodicom sam i živim za njihovu ljubav i to da imaju mir”, zaključuje Šako.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com