Početna » NOVOSTI » Region » MASOVNA TUČA NA SVADBI U ZADRU: Nevjesta sa veselja otišla u bolnicu
FOTO: Ilustracija

MASOVNA TUČA NA SVADBI U ZADRU: Nevjesta sa veselja otišla u bolnicu

Zbog masovne tuče za vrijeme svadbene večere u jednom zadarskom restoranu tokom koje su, osim flaša i pepeljara, letjele zubne proteze i stakla iz naočara, na Opštinskom sudu u Zadru na uslovnu kaznu od osam mjeseci nepravosnažno je osuđen Ž. M. (58), piše Slobodna Dalmacija.

Zadranin se teretio za dva krivična djela, a “krvava” večera, koja se završila odlaskom mladenaca i mladoženjinom porukom gostima sa mikrofona “ajte svi u p… materinu”, odigrala se oko 1:30 časova ujutru tokom 2013. godine.

Kako je utvrđeno na sudu, sukob je počeo nakon što je 58-godišnjak polio vodom prijatelja M.B. jer je na ples pozvao njegovu suprugu. Kad mu je njegov sin prigovorio, Ž. M. je prema njemu bacio staklenu flašu. No, kako se ovaj izmaknuo, staklena flaša pogodila je u glavu njegovu suprugu A. B. koja je plesala na plesnom podiju.

Žena je zadobila otvorene rane desnog obraza i frakture osmog zuba, no sukob nije stao na tome, pa je Ž.M. nakon toga iz neposredne blizine udario i u nos pepeljarom M.B. koji je zadobio nagnječenja nosa i površinske povrede glave.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Pepeljarom u glavu…

Osuđeni 58-godišnjak na sudu je ispričao da je te večeri mladoženji najpre prigovorio što su se na večeri slušale “pjevaljke iz Srbije” jer je on invalid Domovinskog rata, pa mu ta muzika smeta.

Naveo je da flašu nije mogao da baci jer su na njemu bila tri konobara, a tri na M.B, dodavši kako je ovaj njega gušio i tukao šakom, a i on njega “normalno”. Njegova gospođa je, kako je rekao, od straha i šoka krenula prema vratima.

– Kada me pogodio pepeljarom izletjela mi je proteza, pao sam i uzeo pepeljaru i krenuo sam da ga gađam, ali promašio sam – rekao je 58-godišnjak.

– U tom me trenutku M.B. uhvatio rukama za vrat i počeo da me guši – rekao je na sudu, na što je M.B. objasnio da ga je 58-godišnjak udario tako da mu je izbio jedno staklo iz naočara.

Foto-ilustracija: Profimedia

… a onda i bocom u glavu

– Kad smo se potukli rvali smo se i gurali. Gađao sam ga čašom jer je on bocom gađao mog sina. Nevjesta mi je direktno sa svadbe otišla u bolnicu. Imala je posjekotinu na desnoj strani lica i zub joj je razbijen – rekao je M.B.

Jedna od gošći na svadbi je dodala kako je zajedno sa suprugom 58-godišnjaka na podu tražila njegovu protezu.

– Čim mu je našla protezu, supruga je uzela torbu, napustila prostor i otišla u predvorje – kazala je.

Drugi svjedok je dodao kako se sve dogodilo u tri sekunde oko ponoći kada “mozak baš ne radi”, piše Slobodna Dalmacija.

 

Check Also

Odbor izglasao: Crnogorska će biti dio budvanske vlasti

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

NEVRIJEME NA SJEVERU: Srećom nije bilo povrijeđenih!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

1 komentar

  1. Bog im vrace sto su svoje komsije Srbe, njih preko 400 000 protjerali trajno sa svojih vjekovnih ognjista. Samo u oluju nesretnoj NATO zlocinackoj operacije dje su ovi branitelji bili samo kukavicke hijene naoruzane NATO oruyjem i predvodjene penzionisanim NATO generalima, se izivljavali i pobili preko 2000 hiljade civila koji su bjezali u Srbiju na traktorima, natovarenim svim sto imaju. A kuce i groblja su im ostala, i zemlja i zivo. Da ustase pale i orgijaju i ruse kosti i nadgrobne ploce! Sad je u toj zlocinackoj tvorevini koja sebe naziva Hrvatska a pravo ime bi bilo Krvatska, na snazi novi zakon o porezima. 10rine a i stotine tisuca krvata bice prisilno istjerano iz svojih domova, i to od strane njemackih banaka. Istih onih germana koji su ih huskali i naoruzavali protiv svojih komsija Srba! Dalmacija gori jer nema pola miliona Srba na svojim imanjima, puste kuce , zapusteno, nafatalo se rastinje, zakrceno, suvo, bez brige.. I dovoljno je neki pijani turista englez da baci cigar i eto gori dalmacija!!! Bog sve vraca, polako ali sigurno. Prokleta im je zemlja!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *