BOMBA! Jovetić prelazi u Premijer ligu? - Volim Podgoricu

BOMBA! Jovetić prelazi u Premijer ligu?

Da li je ovo transfer kome su se svi ljubitelji Jovetićevog  lika i djela nadali?

Dva ponajbolja fudbalera koje je omladinska škola Partizana izbacila u poslednjih desetak godina, mogli bi da postanu saigrači u Premijer ligi,  u Njukaslu!

Rafa Benitez je ozbiljno “zagrizao” za Stevana Jovetića koga Inter ne želi i pored fantastičnih igara na pripremama, a prema pisanju ostrvskih medija tim sa “Sent Džejms parka” je spreman da ponudi 12 miliona funti za njegove usluge.

 

U slučaju da Inter prihvati ponudu, on bi se tako pridružio u napadu srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću koji nije prvi izbor Beniteza, ali neće mjenjati boje ovog ljeta.

 

 

Jovetiću za sada nije toliko “rada” ideja o povratku na Ostvro, gdje je već igrao za Mančester Siti, nego se i dalje nada da će Sevilja, za koju je odlično igrao prethodnih šest mjeseci na pozajmici, naći novac kojim bi mogla da plati njegove usluge.

Italijanski mediji navode da je Njukasl već pitao “nerazure” za pozajmicu Jovetića gdje bi oni isplaćivali platu, koja je oko tri miliona eura, ali popularni “Pujo” želi samo transfer.

1 komentar

  1. An impressive share, I just now with all this onto a colleague who had previously been doing small analysis within this. And then he the fact is bought me breakfast because I stumbled upon it for him.. smile. So i want to reword that: Thnx for that treat! But yeah Thnkx for spending any time to discuss this, Personally i think strongly about this and adore reading on this topic. If at all possible, as you become expertise, could you mind updating your website to comprehend details? It really is extremely ideal for me. Large thumb up with this writing!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com