Postament i obelisk ostaju u Slatini? - Volim Podgoricu

Postament i obelisk ostaju u Slatini?

 

Postament i obelisk na kojem je bila postavljena spomen ploča Puniši Račiću, u andrijevačkom selu Slatina, sudeći prema stavu Uprave za inspekcijske poslove, ostaće u dvorištu rodne kuće Račića, iako je bilo naloženo i njihovo uklanjanje.

“Uklanjanjem spomen obilježja u selu Slatina, u opštini Andrijevica, ostvarena je svrha inspekcijskog nadzora u predmetnoj stvari, budući da je tim činom uklonjen i tekst koji je svkedočio o iskazivanju pijeteta prema ličnosti koja, po važećim propisima, takav pijetet nije mogla ni zasluživati”, saopšteno je Pobjedi iz Uprave za inspekcijske poslove.

Oni su kategorični da je, što se njih tiče, “inspekcijski nadzor u predmetnoj pravnoj stvari okončan”.

Pobjeda

1 komentar

  1. Ovo nije obelix neznalice primitivne neobrazovane! Obelisk je Egipatski paganski mnogobozacki simbol. On je dugacki stub zasiljen na vrhu. A ovo je obicna kamena ploca. Obelisk inace predstavlja Falus-muski polni organ. I predstavlja obozavanje kulta plodnosti iz prehriscanske , anticke ere. Dakle posto nasa takozvana Vlada voli da dize Faluse po CG, jasno nam indicira da je vrh DPSa u Masonskim lozama, raznoraznim sektama i kultovima koji nisu Hriscanski vec Antihriscanski. Dakle posto je tradicionalna CG stvorena kao Hriscanska, sad moramo konstatovati da je na vlasti anti-Crna Gora, najgori sljam drustva je uzurpirao Stolicu SV Petra Cetinskog, draga braco i sestre. Inace bi dizali Krsteve, Ikone ili neke druge umjetnicke spomenike, a ne obeliske, tj faluse!?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com