NA PUTU KOLAŠIN-PODGORICA: Mladić upao u provaliju duboku skoro 70 metara - Volim Podgoricu

NA PUTU KOLAŠIN-PODGORICA: Mladić upao u provaliju duboku skoro 70 metara

Beograđanin Ivan Čolović (30) povrijeđen je  prilikom pada u provaliju, iznad Mioske na magistalnom putu Kolašin Podgorica.

Beograđanin je bio putnik autobusa “Lasta” koji je stajao u koloni, zbog nezgode, koja se predhodno dogodila na tom dijelu magistrale.

Pretpostavlja se da je mladić, nakon što je izašao iz autobusa, krenuo prema rubu puta, ka potpornom zidu i survao se u provaliju duboku oko 70 metara. 

FOTO: SLUŽBA ZAŠTITE I SPASAVANJA KOLAŠIN

Skoro dva sata pripadnici kolašinske službe zaštite, uz pomoć policije i jednog pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS),  izvlačili su povrijeđenog mladića iz provalije.

“Dobili smo poziv od kolašinske policije oko 3.50 časova i odmah su pet pripadnika Službe zaštite krenuli na teren. Oko dva sat, po vrlo teškom terenu i uz slabu vidljivost, izvlačili smo Beograđanina. Na sreću, koliko znamo, van je životne opsanosti i sve se dobro završili. Našli smo ga na mjestu koje je 70 metara niže od od magistrale. Navodno on je prvo pao 30-ak metara, se  pokušavajući da se vrati, oklizao i još dublje se survao”, kazali su “Vijestima” u Službi zaštite.

FOTO: SLUŽBA ZAŠTITE I SPASAVANJA KOLAŠIN

Oni kažu da je srećna okolnost bila što je Beograđanin sve vrijeme bio u svjesnom stanju i da je dozivao spasioce, što je olakšalo njegovo lociranje.

U akciji izvlačenja povrijeđenog iz provalije učestvovali su Zoran Bulatović, Petko Bakić, Vuksan Popović, Boban Brković i Duško Đinović iz Službe zaštite i Aco Vuksanović, pripadnik GSS.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com