PODGORICA: Ekipe “Čistoća” d.o.o. uklonile nelegalno odložen otpad sa 92 lokacije - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ekipe “Čistoća” d.o.o. uklonile nelegalno odložen otpad sa 92 lokacije

Ekipe “Čistoća” d.o.o. svakodnevno obavljaju poslove iz svoje nadležnosti – manuelno održavanje javnih površina, pražnjenje kontejnera postavljenih na prostoru Glavnog grada i opština u okviru Glavnog grada, kao i uklanjanje nelegalno formiranih odlagališta otpada oko kontejnera i sa javnih površina.

Uz angažovanje mehanizacije, ekipe našeg Društva su danas u prvoj smjeni sa 92 lokacije uklonile nelegalno odložen otpad oko kontejnera i sa javnih površina u naseljima Zabjelo, Zelenika i GO Tuzi, a poslovi će se u drugoj smjeni nastaviti u naselju Stari Aerodrom.

  

Tokom jučerašnjeg dana sanirana su nelegalno formirana odlagališta otpada na Starom aerodromu, Tološima, Koniku i Zagoriču.

Prethodne noći je uz angažovanje autocistijerne vršeno pranje u sljedećim ulicama: Svetozara Markovića, Vasa Raičkovića, Moskovska, 13 jul, Bulevar Serdara Jola Piletića, Bulevar Jovana Tomaševića, most Milenijum i Vezirov most.

Grupa radnika angažovana putem javnog rada “Neka bude čisto” danas je poslove manuelnog sakupljanja otpada obavljala uz putni pravac Podgorica – Kolašin (do Dromire) gdje je sakupljeno 85 kesa otpada, a juče je uz putni pravac Podgorica – Tuzi (do graničnog prelaza Božaj) sakupljeno 65 kesa odloženog otpada, saopšteno je iz doo ,,Čistoća”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com