Početna » NOVOSTI » BOLESNO: Djevojčice se igrale Hitlera i ubile miša u improvizovanoj “gasnoj komori”

BOLESNO: Djevojčice se igrale Hitlera i ubile miša u improvizovanoj “gasnoj komori”

 Poljska policija povela je istragu povodom skandaloznog snimka dvije poljske djevojčice koje su se nedavno pohvalile na internetu kako se “igraju Hitlera” i dimom iz cigareta u improvizovanoj “gasnoj komori” ubijaju miša.

Te dvije 14-ogodišnjakinje, učenice gimnazije u mjestu Žari na zapadu Poljske, kupile su miša u pet šopu, smjestile ga u kartonsku kutiju sa malim otvorom i kroz taj otvor počele u kutiju da duvaju dim cigarete.

Jedna od njih na snimku objašnjava kako će se sada “malo igrati Hitlera” a druga kaže “prava gasna komora”, dok se na kraju snimka pojavljuje natpis “Prvi miš je poginuo tragičnom smrću ali tinejdžerka je kupila drugog”, prenose poljski mediji.

Snimak i vijest o njemu izazvao je lavinu ogorčenja, posebno što mladi Poljaci uče u školama o holokaustu i obilaze u ekskurzijama najveći logor smrti koji su njemački nacisti podigli na jugu okupirane Poljske, Aušvic Birkenau, gdje je Spomenik žrtvama holokausta upravo kraj ruina nekadašnjih gasnih komora. 

Tinejdžerke koje su se igrale Hitlera u svakom slučaju neće ostati nekažnjene jer je policija povela istragu makar zbog kršenja paragrafa Zakona o zlostavljanju životinja, preko kojih najlakše mogu da budu kažnjene.

 

Check Also

ŠOU U SKUPŠTINI SRBIJE: Boško Obradović gađao Martinovića mišem (VIDEO)

Poslanik Dveri Boško Obradović “nasrnuo” je na poslanika SNS Aleksandra Martinovića mišem računara. Kako prenosi ...

Ona je nova Miss svijeta (FOTO)

aren Ibasko sa Filipina nova je Miss svijeta. Izbor za Miss svijeta održan je u ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *