Početna » NOVOSTI » BOLESNO: Djevojčice se igrale Hitlera i ubile miša u improvizovanoj “gasnoj komori”

BOLESNO: Djevojčice se igrale Hitlera i ubile miša u improvizovanoj “gasnoj komori”

 Poljska policija povela je istragu povodom skandaloznog snimka dvije poljske djevojčice koje su se nedavno pohvalile na internetu kako se “igraju Hitlera” i dimom iz cigareta u improvizovanoj “gasnoj komori” ubijaju miša.

Te dvije 14-ogodišnjakinje, učenice gimnazije u mjestu Žari na zapadu Poljske, kupile su miša u pet šopu, smjestile ga u kartonsku kutiju sa malim otvorom i kroz taj otvor počele u kutiju da duvaju dim cigarete.

Jedna od njih na snimku objašnjava kako će se sada “malo igrati Hitlera” a druga kaže “prava gasna komora”, dok se na kraju snimka pojavljuje natpis “Prvi miš je poginuo tragičnom smrću ali tinejdžerka je kupila drugog”, prenose poljski mediji.

Snimak i vijest o njemu izazvao je lavinu ogorčenja, posebno što mladi Poljaci uče u školama o holokaustu i obilaze u ekskurzijama najveći logor smrti koji su njemački nacisti podigli na jugu okupirane Poljske, Aušvic Birkenau, gdje je Spomenik žrtvama holokausta upravo kraj ruina nekadašnjih gasnih komora. 

Tinejdžerke koje su se igrale Hitlera u svakom slučaju neće ostati nekažnjene jer je policija povela istragu makar zbog kršenja paragrafa Zakona o zlostavljanju životinja, preko kojih najlakše mogu da budu kažnjene.

 

Check Also

U BRAKU SU 18 GODINA, USVOJILI DVIJE PRINCEZE: Evo kako izgleda supruga Sergeja Ćetkovića!

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina su u braku već 18 godina, ali svoj privatan ...

Policajac automobilom udario četiri djevojčice na pješačkom

Pripadnik MUP u Nišu M.K. (30) vozilom marke “pežo” na pješačkom prelazu na raskrsnici Bulevara ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *