Početna » NOVOSTI » BOLESNO: Djevojčice se igrale Hitlera i ubile miša u improvizovanoj “gasnoj komori”

BOLESNO: Djevojčice se igrale Hitlera i ubile miša u improvizovanoj “gasnoj komori”

 Poljska policija povela je istragu povodom skandaloznog snimka dvije poljske djevojčice koje su se nedavno pohvalile na internetu kako se “igraju Hitlera” i dimom iz cigareta u improvizovanoj “gasnoj komori” ubijaju miša.

Te dvije 14-ogodišnjakinje, učenice gimnazije u mjestu Žari na zapadu Poljske, kupile su miša u pet šopu, smjestile ga u kartonsku kutiju sa malim otvorom i kroz taj otvor počele u kutiju da duvaju dim cigarete.

Jedna od njih na snimku objašnjava kako će se sada “malo igrati Hitlera” a druga kaže “prava gasna komora”, dok se na kraju snimka pojavljuje natpis “Prvi miš je poginuo tragičnom smrću ali tinejdžerka je kupila drugog”, prenose poljski mediji.

Snimak i vijest o njemu izazvao je lavinu ogorčenja, posebno što mladi Poljaci uče u školama o holokaustu i obilaze u ekskurzijama najveći logor smrti koji su njemački nacisti podigli na jugu okupirane Poljske, Aušvic Birkenau, gdje je Spomenik žrtvama holokausta upravo kraj ruina nekadašnjih gasnih komora. 

Tinejdžerke koje su se igrale Hitlera u svakom slučaju neće ostati nekažnjene jer je policija povela istragu makar zbog kršenja paragrafa Zakona o zlostavljanju životinja, preko kojih najlakše mogu da budu kažnjene.

 

Check Also

Jeziva tuča učenica u školi: Majka jedne djevojčice vukla drugu za kosu i vikala “izbodi ku*ku”, pa je ova potegla nož na drugaricu (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

BRUTALNA TUČA OSNOVACA: Dvije djevojčice mučki tukle treću, kad je pala zgrabile su je za kosu i krvnički vukle po betonu (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *