Ovi djelovi gradova danas bez struje - Volim Podgoricu

Ovi djelovi gradova danas bez struje

Djelovi više opština biće danas po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elekrodistributivnog sistema.U Podgorici će bez struje od osam do 16 sati ostati Manastir Vranjina.Na području Nikšića, bez napajanja elekričnom energijom od devet do 15 sati, ostaće Broćanac, Usputnica, Petrovići, Počekovići, Vraćenovići, Koravlica, Kljakovica, Vidne, granični prelaz Deleuša, Pilatovci, Vučji do, Rvana Gora, Obljaj, Vrbica, Ubla i Crkvice.U Baru će bez struje od 11 do 11 sati i 30 minuta biti Orovo, Mirošica 2, Ivan Milutinović, Ineks, Ratac, Donje Zagrađe i ulica Cara Lazara.

Bez struje će u Bijelom Polju od devet do 14 sati i 30 minuta ostati Lijeska, Galica, Sokolac, Šljemena, Pisana Jela i Barice.

U Kolašinu, od deset do 14 sati, struju neće imati Drijenak, a od devet do 15 sati Jasenov Do.

Od deset do 13 sati bez napajanja elekričnom energijom u Mojkovcu ostaće Žari – Razboj.

U Šavniku će bez struje od devet do 15 sati ostati Strug, Seoca, Malinsko, a na Žabljaku Novakovići.

Na području Pljevlja od osam do 15 sati struju neće imati Otilovići, Lukavice, Vijenac, Ranč, Mijalovica, a od devet do 15 sati Zaglavak, Nemanjina ulica i dio Njegoševe ulice.

U Rožajama će bez struje od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta biti Kalače, u Petnjici Kalica (povremeno), a u Plavu Novšići.

Radovi će u slučaju loših vremenski uslova biti odgođeni.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com