Policija uhapsila dvije djevojke zbog izazivanja požara: Zapalila sam Brgud jer tamo žive Srbi - Volim Podgoricu

Policija uhapsila dvije djevojke zbog izazivanja požara: Zapalila sam Brgud jer tamo žive Srbi

Zbog požara koji je 20. avgusta poharao i uznemirio stanovništvo Brguda, mjesta u okolini Benkovca u kojem živi većinom srpsko stanovništvo, zadarska policija je privela dvije ženske osobe, jednu rođenu 1996., a drugu rođenu 1992. godine.

 

Starija djevojka, javljaju mediji, priznala je podmetanje požara jer, prema njenim tvrdnjama, gaji izrazitu revoltiranost prema Srbima još od Domovinskog rata kada joj je navodno zapaljen dom.

Obje djevojke su osumnjičene za namjerno podmetanje požara, a po završetku kriminalističkog istraživanja biće prijavljene za krivično djelo dovođenja u opasnost života i imovine.

1 komentar

  1. E cus, piromani uhvaceni i to zene. I one imaju neki politicki stav tobos, pozivaju se na njihov lazni domovinski rat! Hohoho, da se presmije cojek pa onda da zaplace. Koliko su bijedne ove price i ovi stavovi. Njoj Srbi zapalili kucu? Kako kad je rodjena 1996 kad Srba vise tamo nije bilo jer su dozivjeli etnicko ciscenje od strane NATO placenika i kukavica iz Krvatske vojske! A ova druga 1992, za nepismenu ostrascenu djecu, rat je trajao od 1991 do 1995. Dakle ove dvije gadulje, hoce svoju psihicku bolest piromanije da opravdaju nacionalnim i politickim razlozima. Piromani moraju biti kaznjeni najteze, bez obzira gdje su uhvaceni. Minimum po 5 godina robije da dobiju obje, a ja bi im dao i 10! Ugrozavanje imovine, unistavanje prirode i privatne svojine, ugrozavanje zivota, zagadjenje vazduha, unistavanje turisticke sezone i privrede.. Sve su to krivicna dijela i moraju biti debelo kaznjene. A za Srbe se dzaba vatate, ispricane su te price!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com