Gradiće se hotel sa pet zvjezdica, sa marinom i plažama… - Volim Podgoricu

Gradiće se hotel sa pet zvjezdica, sa marinom i plažama…

 

U Crnoj Gori bih želio napraviti nešto visoko i luksuzno, u stilu koji je prepoznatljiv za našu kompaniju. Mislim na hotel sa pet zvjezdica, sa marinom i plažama, rekao je Pobjedi predsjednik kompanije Damak iz Dubaija Husein Sadžvani, nakon sastanka sa premijerom Duškom Markovićem. 

 

– Vaš je premijer jedna od najtoplijih osoba koje sam upoznao. Veoma je fin i ljubazan. Posvetio nam je dosta vremena, objasnio istoriju zemlje, ekonomiju i benefite koji se nude stranim investitorima. Bio sam impresioniran premijerom i onim što radi za državu ohrabrujući strane investitore. Sjajan je momak – kazao je Sadžvani.

Ovo mu je druga posjeta Crnoj Gori, a prva poslovna. Na pitanje ko ili što mu je preporučilo našu zemlju, Sadžvani je odgovorio:

– Crnoj Gori ne treba preporuka. Ona je destinacija koja je pozicionirana na svjetskoj mapi. Svima je poznata ljepota Crne Gore, gostoljubivost građana, istorija i privreda vaše države. U tako lijepoj zemlji želio bih da realizujem lijep projekat – podvukao je on.

Takođe, podvukao je da je Damak kompanija sa sjedištem u Dubaiju, koja je do sada razvila 18.500 smještajnih jedinica u hotelima, vilama i apartmanima, a po njegovim riječima, još ih je 44.000 u razvoju. 

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com