Škrelja: Nikad neću odustati od tužbe protiv poslanika DF-a - Volim Podgoricu

Škrelja: Nikad neću odustati od tužbe protiv poslanika DF-a

Nikada neću odustati od tužbe protiv poslanika DF-a jer sam uvrijeđen, a pravosudnim organima vjerujem da će donijeti mjerodavnu odluku, na osnovu svih priloženih dokaza kaže za Pobjedu Luiđ Skrelja, poslanik DPS -a i predsjednik Administrativnog odbora.

 

Škrelja nije želio da komentariše podnošenje optužnog prijedloga protiv poslanika DF-a Marine Jočić, Branka Radulovića, Milana Kneževića i Milutina Đukanovića zbog incidenta koji se dogodio u holu Skupštine u februaru ove godine.

Tim poslanicima na teret se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje, za koje je prema zakonu predviđena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

“Uvrijeđen sam kao poslanik koji je bio na službenom zadatku, u prostorijama institucije koja je simbol mira i razumijevanja u čitavom svijetu, osim u Crnoj Gori. Neću da komentarišem optužni prijedlog jer se radi o meni. Sve sam rekao državnom tužiocu kad sam pozvan da dam izjavu”, kazao je Skrelja.

 

Odbacivanje krivične prijave koju su Milan Knežević i Andrija Mandić podnijeli protiv predsjednika Skupštine Ivana Brajovića i njega kao predsjednika Administrativnog odbora zbog, kako navode, falsifikovanja u postupku ukidanja njihovog poslaničkog imuniteta, za Škrelju je realno i očekivano.

“Odluku specijalne tužiteljke Lidije Vukčević sam očekivao jer je realna i bazirana na svim priloženim dokumentima koji su traženi. Nikad nijesam, niti mi pada na pamet, da pokušam, a kamoli uradim, da falsifikujem bilo kakvu ispravu. Nikad nijesam bio sklon da radim takvo nešto”, kaže Skrelja.

Prema njegovim riječima, poslanici DF-a pokušavaju da privatnim tužbama i riječima neprimjerenim poslanicima skrenu pažnju javnosti sa suđenja koje ih čeka.

“Mene to ne interesuje, neka rade šta hoće. Smatram da je odluka specijalne tužiteljke zasnovana na dokumentima koje smo priložili, a u njima nema govora o bilo kojoj vrsti falsifikata. Možda kod određenog dijela javnosti „prolazi” njihovo ponašanje da bi skrenuli pažnju sa suđenja koje ih čeka”, istakao je Skrelja.

Pobjeda

2 komentara

  1. A cuti smrdo narkomanska! Skace pijan nadrogiran i obucen u bazen narko dilera u Ulcinju. I ocekujes da te neko postuje? A primas pare i platu od gradjana Crne Gore? Alo bre, treba da se ispita veza ovog korumpiranog politicara sa vrhovima narko klanova! A ne da mi ova bitanga i olosh glumi uvrijedjenu mladu! Pa da je srece odavno bi ovaj lopov bio iza brave!

    1. “Cas istorije” – promasijo si profesiju. Treba da snimis fiksirane filmove. Skrelja nije narkoman, zivi skromno u svom rodjenom selu. Narkomani imaju vile, itd. Mozda tebi smeta nesto drugo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com