Ona je POZNATA, ali niko nije znao da je rođena sestra Šaka Polumente (FOTO) - Volim Podgoricu

Ona je POZNATA, ali niko nije znao da je rođena sestra Šaka Polumente (FOTO)

Šako Polumenta jedan je od najpoznatijih pjevača domaće estrade, a da li znate da on ima rođenu sestru koja je, takođe, poznata javnosti?

Naime, Azra Polumenta Idrizović se dugi niz godina bavi pjevanjem i iza sebe ima nekoliko hitova među kojima je i duetska pjesma sa njenim proslavljenim bratom Šakom Polumentom.

Iako se u javnosti nije puno eksponirala, njeni nastupi širom Evrope govore da je napravila uspješnu karijeru, dok joj je brat bio najveća podrška u svemu.

Muzikom je počela da se bavi 2004. godine, a izdala je dva albuma, četiri singla i bila je dobitnica pet Oskara, u prevodu bila je pjevačica godine od 2006. pa sve do 2010. godine, u tom periodu od svog rodnog grada Bijelog Polja dobila je Oskare za naslušanijeg umjetnika.

sestra
Foto: Fejsbuk

U 2012. godini privukla je veliku pažnju sa svojim singlom „Bijeli labud“, ali ipak slavu svog brata nikad nije dostigla.

Šako Polumenta se skupa sa ovim otkrićem, pored svoje uspješne karijere može pohvaliti i familijarnom muzičkom karijerom.

Njegov bratanac Dado Polumenta je miljenik mlađe populacije. 

2 komentara

  1. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com