DA LI JE I VAMA? Jesen, IDEALNO godišnje doba za VEZE i ljubav! - Volim Podgoricu

DA LI JE I VAMA? Jesen, IDEALNO godišnje doba za VEZE i ljubav!

Iako još nije počela, vrijeme je da se spremamo za jesen. Bar malo. Evo nekoliko ideja koje vam se mogu javiti krajem septembra, a romantične su.

 

Jesen vam pruža obilje jeftinih ideja za dejtove. Od šetnji kroz gomile šarenog lišća, branja bundeva, do branja jabuka i piknika u toplim jesenjim danima. Ne moramo ni spominjati da su svi ti sadržaji veoma fotogenični i da će vaš Instagram zablistati.

Uživanje u horor maratonima i njegovoj blizini. Vas dvoje pod ćebetom, neko fino pićence, nešto za prigristi i spremni ste da zajedno uživvate sve do sitnih jutarnjih sati.

Najljepše Instagram fotke. Dok uživate u gomili šarenog lišća, bundevama, kestenju. Makar morali njemu držati pištolj uperen u glavu da ga natjerate na sve te super sladunjave fotke, učinite to. Samo pištolj izbacite iz kadra.

Kada ste posljednji put kampovali? Postoji li išta romantičnije od vas dvoje pod vedrim, zvjezdanim nebom dok uživate kraj vatrice, grijete se u vreći za spavanje i jednostavno živite trenutke dostojne filma…

Ne postoji drugo doba godine u kojemu ‘dejt’ kod kuće zvuči toliko dobro. Nećete imati grižu savjesti što niste provirili nosom van iz kuće, a vani je tako divno vrijeme. Sada imate izgovor uživati na kauču sve do marta.

Isprobavanje preukusnih recepata. Torte, kolači, topli napici… Odmah nekako dobijete inspiraciju za kuvanje i pečenje dok je vani hladno, a uz pećnicu je super toplo! Još kada ste jedno drugom asistent.

Maženje kraj kamina. Ili oko vatre vani, na kampovanju. Ili bilo gdje drugdje. Bitno je da uživate u grijanju jedno drugog tijelima, poljupcima i toplim dahom.

Nošenje kaputa. Svi dobro izgledamo u kaputima. Ili kako ih mi još zovemo – seksi slojevima koje kasnije možete skidati jedan po jedan.

Nošenje kompatibilnih odjevnih kombinacija. Vas dvoje, flanel košulje, čizmice… Postoji li išta slađe?

Cosmopolitan.hr

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com