ŠOKANTNA IZJAVA: Evo kako je ova TRUDNICA iz Crne Gore reagovala kada je saznala da nosi dječaka! - Volim Podgoricu

ŠOKANTNA IZJAVA: Evo kako je ova TRUDNICA iz Crne Gore reagovala kada je saznala da nosi dječaka!

Iako bi mnogima na njenom mjestu pol bebe bio nebitan i željeli bi jedino da dijete bude živo i zdravo,  košarkašica Milic Dabović priznala je da sa njom to nije bio slučaj, te da je jako teško podnijela što će dobiti nasljednika, a ne nasljednicu.

Milica Dabović će krajem godine postati majka, a na svijet će donijeti dječaka, kom je već namijenila ime Stefan.

Naša poznata sportistkinja otkrila je da je bila razočarana kad je saznala da neće dobiti djevojčicu, koju je jako željela, te da je dugo plakala zbog toga. 

“Priželjkivala sam djevojčicu. Kada sam ostala trudna, maštala sam o tome da dobijem ćerku, da se istovjetno oblačimo i da joj pletem kikice. Svi u mojoj okolini znali su za taj moj san i da ću biti razočarana ako bude dječak”, iskrena je bila Dabovićeva.

“Moja najstarija sestra Jelica od početka je govorila da ću dobiti sina i ispostavilo se da nije pogriješila. Ona je i bila sa mnom na pregledu kada je ljekarka videlja pol, a prije nego što sam ušla u ordinaciju najmlađa sestra Ana mi je poslala poruku da ne očajavam ako bude muško jer će to biti muškarac koji će me najviše u životu voljeti. Kada sam saznala da je dječak zaplakala sam, ne znajući da li mi suze teku od sreće ili od tuge. Plakala sam narednih sat vremena”, navela je i dodala da je posle izvjesnog vremena prihvatila činjenicu da će dobiti dječaka.

KURIR

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com